18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. októberi horoszkóp – Az otthon harmóniája felszabadultan

Megosztás
Asztrológia

Már a megelőző hónapokban elkezdtük a változtatásokat, a rendrakást, ami otthonunkat érintette, ha jól dolgoztunk, akkor most feljebb léphetünk egy szinttel. Októberben tovább erősödik a család, otthon, párkapcsolat szerepe, mindez az érzelmi biztonság megteremtésével fűszerezve.
Október 11-én óvatosan kapcsolatainkban, mert a női és a férfi energiák eléggé nagy viszályban lehetnek. Lehetőleg kerüljétek a konfliktusokat, legyetek kompromisszumra képesek. Mindemellett ezen a napon és még pár napig óvatosan azokkal a változtatásokkal, amik anyagi áldozatokkal járnak!

Október 12-én hajnalban induló hatás főleg a párkapcsolatokban, üzlettársi kapcsolatokban okozhat hatalmi harcokat a mai nap hatása. Próbáljuk kicsit visszafogni irányítói törekvésünket és teret engedni másoknak is. Ezzel ellentétben egy másik hatás segít abban, hogy komolyan, megfontoltan átbeszéljük a problémás dolgokat, és meghúzzuk a határokat. Tulajdonképpen ezzel tudjuk kihozni a napból a legjobbat.

Október 15-én este újabb hatás érkezik, amitől kapcsolati ragaszkodásaink felerősödhetnek, és erre gondolataink is rásegíthetnek. Úrrá lehet rajtunk a veszteségtől való félelem ezzel együtt pedig a féltékenység is. Figyeljetek a gondolataitokra, idézzetek fel szép emlékeket, jó érzéseket, ez segít megfékezni a hatást.

Október 19-én délelőtt induló hatásnak köszönhetően a logikus gondolkodás és intuíció tökéletesen, összehangoltan működnek együtt. Megérzéseinkben bevillanó ötleteket most logikával tovább gondolhatjuk, de mindenképpen fontos lépni!
Jó ha azonnal lépünk, mert este már nem könnyen elbizonytalanodhatunk és elodázzuk a cselekvést.

Október 22-én vigyázzatok mire gondoltok, mert megteremthetitek. Minden gondolat szenvedélyes érzelemmel itatódik át, így akár a negatív akár a pozitív hangulatunkat erősíteni tudjuk. Viszont elvakulttá válhatunk bizonyos dolgokban, így mindenképpen vonjuk kritika alá a gondolatainkat, mert bármiben érezhetünk szenvedélyt, még a nem valós dolgokban is.

Október 23-án 13 óra 7 perckor, Skorpió jegyébe lép a Nap.
A nyitott és társaságkedvelő Mérleg jegyét elhagyva a Nap egy befelé ható energiát képviselő közegbe kerül. Ezáltal már egyénileg is megjelenik bennünk a nagyobb visszahúzódás igénye. Ahogy az időjárás egyre ősziesebbé és hűvösebbé válik, úgy kívánkozunk mi is a meleg takaró alá egy forró teával a kezünkben. Ajándékozzátok meg magatokat rendszeresen a pillanat varázsával, amit a pihenés okoz.

Október 24-én meglepő váratlan események történhetnek, olyan dolgokban, amiben nagyon előtérbe akarjuk magunkat helyezni. Mondhatni az egónk kaphat egy jó nagy pofont, ha elszabadulnak hatalmi törekvéseink. Mindemellett sorsikus támogatást kaphatunk anyagi és kapcsolati ügyeink erősödéséhez és könnyebben köteleződhetünk el. 
Ugyanezen a napon Telihold lesz Bika jegyében, ezzel elindul az elengedés időszaka. Az elkövetkező két hét segíteni szeretne abba, hogy megszabaduljunk lelkünket lehangoló félelmeinktől. Rajtunk áll, hogy végre ténylegesen felszabadítjuk lelkünket ezektől a nyomorgató érzésektől vagy továbbra is siránkozunk. 

Október 26. Péntek lévén érdemes estére programot tervezni, kimondottan jól érezhetjük magunkat együtt. Az érzelmek fokozódnak, így arra azért figyeljetek, hogy a féltékenység is erősebben megjelenhet.
Egyedülállók is erősebben érezhetik társ utáni vágyukat, csak alaposan nézzék meg kivel próbálkoznak. A skorpiós energiák dolgoznak erősen, tehát álljatok ellen mindannak, ami túl szép, hogy igaz legyen.

Október 28-án sorsikus támogatást kapunk, ha mi magunk is teszünk a megvalósításért. Komoly elhatározással, kitartással most előrelépésre számíthatunk. Vegyük komolyan a dolgainkat és akkor sok mindent elérhetünk.

Október 29-én induló hatás eltart pár napig, ami kimondottan rosszabbodást okozhat pszichés problémákkal küzdőknél. Felerősítheti a negatív gondolatok, sőt önmagában is inkább hajlunk a rossz dolgokra fókuszálásra. Még mentálisan egyensúlyban lévőknek is tudatos odafigyelés szükséges ahhoz, hogy belső harmóniájukat megőrizzék. Lehetőleg kerüljétek a negatív híreket, és a panaszkodókat. Viszont jó, ha rendszeresen olvastok, néztek hitet, pozitivitást támogató filmeket, előadásokat.

Október 30-án Tízmilliószoros nap lesz, figyeljetek gondolataitokra és tetteitekre, mert sokszoros energia támogatja teremtő munkánkat.

Október 31-én a Mérleg jegyébe lép a Vénusz és a Nyilas jegyébe a Merkúr bolygó.
A jegyváltás eredményeként kedvező változásokat tapasztalhatunk kapcsolatainkban, anyagi ügyeinkben, belső/külső harmóniánkban. Mindemellett gondolatainkat is áthatja a lelkesedés és a hit.


Mindenkinek csodás októbert és bőséges „termést” kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy?

Angyali üzenetek minden napra! 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek