18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. szeptember 25. Kos Telihold – Elengedés belső gyermekünk lelki egyensúlyáért

Megosztás
Asztrológia

Szeptemberben a Telihold a tüzes Kos jegyében köszönt ránk. A Kos jegyre jellemző a hevesség, az akarat, és az indulatok.


3. Ellenállás elengedése

Minden, amit ellenségnek tartunk és küzdünk ellene, az a mi energiánk által egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, akkor nézzünk magunkba, milyen harag tombol bennünk, aki a belső gyermekünket olyanná tette, mint egy dacos, hisztis kisgyermeket, aki szinte kirohanna a világból. Ne valami vagy valaki ellen küzdjünk, hanem valamiért, egy pozitív célért, és ekkor máris a pozitív lehetőségeket fogjuk erősíteni. Engedjétek el tehát az ellenállást, az akaromságot. A megoldást a megengedés fogja meghozni.
4. Engedd el a megfelelési vágyat

Amikor túlzottan mások elvárása szerint élünk, akkor egyre inkább fojtjuk el saját akaratunkat, ami miatt egyre inkább fokozódik belső gyermekünk elégedetlensége, és a saját dühünk is. Egyre inkább érezzük a bezártságot, a túlzott korlátozást, ami aztán megint csak meggondolatlan lépésekben, vagy dühkitörésben mutathatja meg magát. Azt kell felismernünk, hogy mi magunk állítjuk fel saját korlátainkat megfelelési vágyból. Elnyomjuk saját elképzeléseinket, mert félünk a kritikától, vagy úgy érezzük, ha nemet mondunk, akkor nem szeretnek bennünket. Mindenki megérdemli a feltétel nélküli szeretetet, még akkor is, ha más az elképzelése. Természetesen csapatmunkában egyeztetnünk kell az álláspontjainkat, és igyekezni megtalálni a kompromisszumos elképzeléseket, hogy mindenki elégedett legyen. De döntéseinket mindig a szeretetnek és elfogadásnak kell irányítani, nem ráerőltetve senkire az igazunkat és nem elfogadva a másik igazát egyetlen igazságnak. Ez az egyensúlyteremtés, ami akkor tud létrejönni, ha mi magunk is egyensúlyban vagyunk. 


5. Korlátozónak érzitek párotokat, társatokat, barátaitokat?

A megoldás megint csak bennetek van, a másik ember csak társ a játszmában, és a bennetek működő önkorlátozás külvilági megtestesítője. Tehát ha változtatni akartok, akkor ezeket a saját korlátokat kell lebontanotok egészséges mértékűre, és kapcsolataitok is eszerint változnak majd. 
Összefoglalásként nézzünk pár példát az időszak feladatára, mit is tudtok elengedni:
- indokolatlan érzelmi kitörések (felgyülemlett, elfojtott harag az okozója)
- tévedhetetlenség, merev álláspontok
- dac, harag, düh, bosszúvágy, irigység
- versengés
- meggondolatlanság
- önfejűség
- önkorlátozás
- ellenállás

Ne legyetek türelmetlenek magatokkal szemben, lehet hogy elsőre nem sikerül minden romboló lelki méregtől megszabadulni. Ahhoz, hogy sikerüljön egyensúlyba kerülni, belső gyermeketeknek kell biztonságban éreznie magát. Tehát minden nap szánjatok magatokra időt, szeressétek és gondoskodjatok magatokról úgy, mint a saját gyermeketekről. Aki gyors változást szeretne, az minden nap végezhet elengedési gyakorlatot, akár a varázslatot is naponta elvégezheti azzal az érzéssel kapcsolatban, ami épp aznap erősödött fel benne. Két hét van a Telihold után erre, használjátok ki az időszakot saját fejlődésetek és lelki egészségetek érdekében!


Mindenkinek boldog belső gyermeket kívánok!

2018. szeptember 25. Telihold varázslat – Varázslat belső gyermekünk egyensúlyáért

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Női elvonulás szeptemberben


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek