18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. szeptember 25. Telihold varázslat – Varázslat belső gyermekünk egyensúlyáért

Megosztás
Asztrológia

Szeptember 25-én Telihold lesz. A Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért varázsoljunk újra együtt! A módszer akkor működik, ha hisztek benne és magatokban, és valóban készen álltok elengedni azokat az ösztönös reakcióinkat, ami miatt időnként olyanok vagyunk mint egy akaratos gyermek.


Elengedhetjük mindazt a haragot, régi lelki sérülést okozó fájdalmat, és indulatokat, amit gyermeki énünk őriz magában és ami akadályoz abban, hogy megbocsássunk magunkat és a másik embernek.
Mivel a Telihold a tüzes és türelmetlen Kos jegyében jár, így az esti varázslat egyszerű, könnyen elvégezhető és kevés időt igénybe vevő lesz. Elég feszült Teliholdunk lesz, ezért ajánlom a meditációt, mielőtt nekifogtok a szertartásnak. Lenyugtat, ellazít benneteket, segítve ezzel, hogy figyelmeteket az elengedésre koncentráljátok.

Telihold meditáció: 
Az este folyamán erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Az ásványok közül holdkövet, ametisztet és piros jáspist viseljetek vagy marokkövet tartsatok magatoknál.

Hogyan végezzétek el a varázslatot?
- Először készítsétek el a listátokat mindarról, ami haragot, indulatokat vált ki belőletek, és amitől szeretnétek megszabadulni az este folyamán a szertartással.

- Ezután gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el és végezzétek el a Telihold meditációt.

- Ha már kellően ráhangolódtatok a szertartásra, akkor csukjátok be a szemeteket, vegyetek egy nagy levegőt, ami mindentől megtisztít. Ezután gondolatban, vagy hangosan szólítsátok Őrangyalotokat, és az Arkangyalokat, hogy legyenek segítségetekre. Köszönjétek meg, hogy veletek vannak!

Gondolatban lássátok, ahogy a fejetek felől, a tudattalanotokból a szíveteken keresztül, a kezetek felé áramlik mindazon lelketeket mérgező érzés, amiket eddig elfojtva őriztetek.

 

Nyissátok ki a tenyereteket és érezzétek, ahogy elengeditek mindazt, ami a listán szerepel, és ezek az érzések, mint egy sötét csóva, a tenyereteken keresztül áramlanak az Univerzumba, ahol egyszercsak csodálatos fényes fehér szeretetenergiává alakul át, és ezután ez a fényes energia áramlik vissza belétek fejtetőtökön, a koronacsakrátokon keresztül. Érezzétek, ahogy ez a fénylő energia végig halad az összes csakrátokon, feltölti testetek minden porcikáját, és körbe veszi belső gyermeketeket szeretettel és megbocsátással. 

Eggyé váltatok a fénnyel, ami úgy vesz körül benneteket, mint egy biztonságot nyújtó szeretet bölcső. Üljetek még kicsit lecsukott szemmel, élvezzétek ennek a fénylő bölcsőnek a ringatását és megnyugtató energiáját. 


Élvezzétek a pillanat varázsát, amelyben belső gyermeketek végre megnyugodhatott és egyensúlyban érezheti magát. Legyetek hálásak azért, hogy ezt a csodát átélhetitek és tudatosítsátok magatokban, hogy a bennetek élő gyermek nyugalma erőt ad nektek a mindennapokban és csodákat vonz be az életetekbe. Ha úgy érzitek készen álltok, akkor nyissátok ki a szemeteket és vegyétek kezetekbe a listátokat.

- Égessétek el a listát, dobjátok a tűzbe és nézzétek, érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből minden, ami a papírlapon szerepelt. Azt tudnotok kell, hogy igaz a Kos energiája türelmetlen és feszültséget okozó, de előnye hogy nem vacakol, azonnal cselekszik. Így az elengedésetek is azonnal meg tud történni, ha hisztek benne.

Amikor mindennel kész vagytok, álljatok meg még egy kis időre, mondjatok köszönetet az Angyaloknak és saját magatoknak is, amiért megtettétek a lépést a boldog jövő felé.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni a nem kívánatos dolgokat, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat