18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Erről árulkodnak arcodon a foltok – Minden folt egy szerv!

Megosztás
Szépség

Arcunkon bárhol megjelenhetnek sötét, akár pirosas foltok, de azon túl, hogy rossz szemmel nézünk rájuk, kellemetlen látványt nyújtanak, árulkodnak egészségünkről. Minden folt, akár pattanás egy-egy szervünkhöz rendelhető hozzá. Arcod megmutatja, melyik szerved milyen állapotban van!


A kínai orvoslás régóta foglalkozik ezzel a területtel, és bátran ki lehet jelenteni, hogy igen sikeresen.
Túlsúly, cukorbetegség, májprobléma, és még sorolhatnánk.

Homlok
Akinek a homlokán jelennek meg a foltok, a homloka lesz pattanásos, nagy valószínűséggel emésztőrendszere okolható érte. Túl zsíros, túl cukros étrendet követtünk az elmúlt időszakban.

Szem és fül környéke
Túl sok koffein, túl sok stressz, és a pattanások, foltok megjelennek a szem és fül környékén. A szemek felduzzadhatnak, ha például ezek mellé zsíros ételek is párosulnak. De ez még nem minden!
Legyünk óvatosak, mert, ha bőrelváltozás mellett a szemek is fel vannak dagadva, akkor lehet utaló jel májproblémára is.
Amikor a fülek vöröses színűek lesznek, akár annyira, mint arcunkon a bőr, és mellé a szemfehérje is sárgás színűvé válik, akkor az egyértelműen májbetegségre utal. Amit nagyon komolyan kell venni! Forduljunk azonnal orvoshoz!

Arc mindkét oldalsó felén foltok és pattanások

Szinte teljesen a tükörképei egymásnak, az arc mindkét oldalsó részén megjelennek pattanások.
Ez a tüdőhöz köthető! Gyakran észlelhetik, akik dohányoznak.
Miért?
Mert a nikotin csökkenti a kollagénszintet, elvékonyítja a bőrt, ami sérülékenyebb lesz. Megjelennek a ráncok is az arcon.
Figyelem! Ugyan ilyen pattanásokat okozhat a mobiltelefon is arcukon, amin rengeteg szennyeződés és baktérium található. Megfogjuk koszos kezünkkel, majd arcukhoz tartjuk…

Orr és áll

Lapozz tovább, és nézd meg, mit jelentenek a foltok és pattanások az orron és állon!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek