18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. szeptember 9. Újholdvarázslat- Varázslatos vágylista

Megosztás
Asztrológia

Ezen a napon az Újhold este 20 óra körül fog tetőzni, így a varázslat előkészületeire majdnem egy egész napunk van. Szükség is lesz most több időre, hiszen a vágylista elkészítéséhez át kell gondolnotok az elmúlt időszakot.


Mint tudjátok, ezen a napon százszoros energiák segítenek benneteket, így vágyaitok elérése érdekében folytatott munkátok is nagyobb hatásfokkal működik. 


A varázslatra kimondottan alkalmas a 20 óra körüli időpont, hiszen ekkor lesz a legerősebb az Újhold teremtő ereje.

Gondoljátok át tehát életeteket és nézzétek meg hol szükséges változtatni. Munkátokban? Életmódotokban? Pénzügyeitekben? Gondoljatok végig mindent, és válasszátok ki a lényeges dolgokat, ami boldogságotokhoz, egészségetekhez szükségesek.


Írjátok fel a legfontosabbakat vágylistátokra vagy vágytáblátokra és kezdjetek neki a stratégiai terv elkészítésének! 

Ne akarjatok egyszerre sok célt megfogalmazni, a legfontosabbakat válasszátok ki, hogy hatékony tervet tudjatok készíteni.
Minden célhoz írjátok össze, mit kell tennetek. Pl. ha egészségetek érdekében szeretnétek életmódot váltani, akkor ehhez készítsetek tervet. Írjátok fel, hogy hetente hányszor fogtok mozogni, mennyi időt szántok pihenésre, szórakozásra. Aki az étkezésén is szeretne változtatni, az fizikailag is szabaduljon meg a káros élelmiszerektől, és étkezés átalakításához írjon tervet.
Aki munkahelyet szeretne váltani, az először is gondolja át, mi is számára az álommunka? Aztán tervezze meg mit kell ehhez megtennie. Pl. önéletrajz, motivációs levélírás, terv ahhoz hova külditek el, hova mentek el érdeklődni, kinek a segítségét kéritek.
Aki az otthonán változtatna, az ehhez készítsen tervet. Aki költözne, az minél részletesebben írja le álmai otthonát, mintha már abban lakna. Aki szépítgetné, átalakítaná, az ahhoz készítse el a tervet és a teendők listáját.

Azért fontos a terv elkészítése, mert ez olyan lesz, mint egy szerződés saját magatokkal, ami ösztönöz arra, hogy valóban változtassatok. Az sem baj, ha csak egy célt fogalmaztok meg, de az nagyon fontos, hogy a tervet elkészítsétek hozzá.
Olyan tennivalókat soroljatok fel, amit valóban meg tudtok tenni, így sikerülhet vágyaitok felé vezető úton elindulni.

Újhold estéjén végezzétek el a varázslatot, az alábbiak szerint:

Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte tértisztítást végeztek, gyertyával, vagy füstölővel. 

Ha szükséges és van rá időtök, akkor takarítsátok ki a szobát, és rakjatok rendet. Készítsétek elő azt a listát, ami a kiválasztott vágyatokat és az eléréséhez szükséges lépéseket tartalmazza. Ezután gyújtsatok meg egy gyertyát, vagy egy mécsest, csendesedjetek el, és csakis a vágyatokra összpontosítsatok. Kérés

Kérjétek meg Őrangyalotokat, hogy legyen a segítségetekre, és vegye fel azokkal a az Angyalokkal a kapcsolatot akik vágyatok elérésében segítségetekre lehetnek. 

A spirituális kapcsolódást erősítheti még, ha ezüst ékszert viseltek, és van nálatok holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis. Ne kételkedjetek, az Angyalok segítségetekre sietnek, ahogy megkéritek Őket. Mindig körülöttünk vannak, de kérni kell, maguktól nem avatkozhatnak a dolgainkba.


Várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek is. Ebben az ellazult állapotban kezdjetek célotokra gondolni, mintha már valóság lenne. 

Azt képzeljétek el, hogy már megtörtént a változás, lássátok magatokat, ahogy egészségesek vagytok, sportoltok, egészségesen táplálkoztok. Lássátok magatokat egy csodás munkahelyen, ahova minden nap szívesen mentek, ahol boldognak, sikeresnek érzitek magatokat. 

Lássátok magatokat a mindennapokban csodás otthonotokban, bőségben, boldogan és szabadon.
Érezzétek a boldogságot, a megérdemelt munkátok gyümölcsét. Lássátok magatokat az új helyzetben határozottan, magabiztosan. Ezután köszönjétek meg magatoknak, hogy megtettétek a listán szereplő lépéseket, és ezzel megváltoztattátok életeteket.

És a varázslatos szertartás végén  

Már nincs más dolgotok, mint listátokat a mécses elé helyezni. Nézzetek a gyertya lángjába, lássátok, ahogy listátokat a gyertyából kiáradó tűz energiája körbeöleli, és a listában egyesül a föld energiájával is. Ezek az energiák éppen úgy csodákra képesek, mint ahogy a saját erőtök, amit a szívetekben lévő hála és szeretet által felszított belső tüzetek és a gyökér csakrátokon keresztül magatokba fogadott föld energiája biztosít nektek. Ne felejtsétek el minden nap megtenni a tervezett lépéseket és köszönetet mondani az Angyali segítségért!

Nagyon sokat tehettek még álmotok teljesüléséért, ha az elkövetkező két hétben minden este, elalvás előtt újból és újból elképzelitek azt a képet, amikor már a boldog új életeteket élitek.

Kívánok mindenkinek csodás teremtő napokat!

2018. szeptember 9. Szűz Újhold - Testi-lelki egészség és belső egyensúlyteremtés


Dudás Mária asztrológus
06304515002


Szükséged van segítségre?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat