18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 csillagjegy különösen jól tud SPÓROLNI! – Mi a titkuk?

Megosztás
Tipológia

Mennyi pénz marad hónap végén? Ez fizetésünk mértékétől függően is igen változatos lehet, hiszen spórolni nem mindenki tud. Pedig még a kevésből is lehet! Vannak csillagjegyek, akik a spórolás zsonglőrei!


3 Bak
A Bakok rendkívül ambiciózusok, és karrierjüket mindig szemük előtt tartják. Szinte ez áll az első helyen. Emiatt ritkán vannak pénzügyi gondjai, soha nem élnék fel tartalékaikat.
A finom vacsora, szép ruha vagy utazás is belefér a Bakok számára, de mindig csak annyi, amennyit valóban megengedhet magának. Így aztán nem meglepő, ha a 3 csillagjegy közé tartozik, aki nagyon jól bánik a pénzzel.

Most jogos lehet a kérdés, de hol marad az élet élvezete, életszínvonal….
Valamit, valamiért. Lemondások nélkül nem sikerülhet minden. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek