18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 csillagjegy különösen jól tud SPÓROLNI! – Mi a titkuk?

Megosztás
Tipológia

Mennyi pénz marad hónap végén? Ez fizetésünk mértékétől függően is igen változatos lehet, hiszen spórolni nem mindenki tud. Pedig még a kevésből is lehet! Vannak csillagjegyek, akik a spórolás zsonglőrei!


Milyen csillagjegyek tudnak igazán spórolni?
Akár a semmiből is félretenni?
Létezik 3 csillagjegy, aki különösen jól tud bánni a pénzzel.


1 Szűz

A Szűz adottságai messze a legjobbak, ha spórolásról van szó. Mindig bankszámláján tartja szemét, folyamatosan kalkulál, leírja mikor, mire szeretne félretenni. Pontos mini könyvelést vezet bevételeiről és kiadásairól is.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy soha nem enged meg magának egy kis luxust, csak abban rejlik a titka, hogy pontosan tudja, mikor adhatja át magát a lazításnak. Ezért tud a Szűz jegy szülötte extrán sokat spórolni.


2 Rák

A Rákot gyakran aggasztja a jövője, szinte állandó félelem van benne a változásoktól.
Ezért is értékeli olyan nagyra a pénzügyi biztonságot.
Néha hajlamos spontán váltásokra is, de amint kiderül, hogy ez negatívan hat számlaegyenlegére, azonnal visszavonulót fúj. Egyetlen szó lehet az, ami megtorpanásra késztetheti, hogy ne dolgozza halálra magát – a tachikardia. Ugyanis nagyon fél tőle mi lesz, ha lebetegszik és nem tud pénzt keresni.

Lapozz tovább a 3-ik csillagjegyhez és titkához! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat