18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Oroszlán, sas vagy elefánt? – Melyik a TE szerencsét hozó állatod?

Megosztás
Női lélek

Oroszlán, sas vagy elefánt? Mindegyik állat jelentéssel bír személyiségünkre nézve is. Tudtuk, hogy nekünk is van egy ilyen állatunk? Vajon melyik az? És ez mit jelent számunkra?


3 Az erőt sugárzó SAS


Kinek lehet a védőszellem állata a sas?

A sas optimális lelki társa lehet azoknak az embereknek, akik mindig, mindent tökéletesen akarnak csinálni, és képtelen engedni a kötelezettségtudatukból. Talán TE vagy az, aki mégis sokszor bizonytalan, és inkább marad szokásai rabja, mintsem kipróbáljon valami újat, ami akár rosszul is elsülhet?

Miért a sas? Mit jelent?

A sas egy igazi király. Szabad állat a maga hihetetlen bátorságával, éles szemével. A sas segíthet megadni nekünk, jobban mondva kiegészíteni személyiségünket, hogy kialakuljon például az egészséges önbizalmunk, bátorságérzetünk, merjünk új dolgokat kipróbálni. Időről időre felszabadíthat minket a nyomasztó kötelezettségtudatunk alól. Megmutatja, hogyan lehet a világot felülről szemlélni, rengeteg addig leküzdhetetlen akadályt könnyen átlépni.

4 Az erőt sugárzó NYÚL

Érdekes anomáliaként hangozhat, miszerint a nyúl képes erőt adni bármihez is.


De mégis így van! Kinek lehet a védőállat szentje a nyúl?

Azoknak az embereknek például, akik csakis a tényekre képesek hagyatkozni, abszolút bizalmatlanok, nem csak másokkal szemben, hanem saját magukkal szemben is. Gyakran ezek az emberek rendkívül ridegek, barátságtalanok, nem ritka, hogy akár agresszívek is. Amennyiben picit is magunkra ismertünk, úgy a nyúl hetet a mi védőszent állatunk.

Miért?

Mert csupa olyan ellentétes személyiségjeggyel rendelkezik, melyek belőlünk hiányoznak. Úgy is mondhatjuk, ő lehet az, aki egyensúlyt teremthet életünkben. A nyúl igazi tanító lehet, inspirálhat kedvességével, lágy tapintásával, törékeny mozdulataival. Nem létezik ember, akiből a nyúl ne lenne képes akár csak egy ici-pici kedves érzelmet is kiváltani. Mindemelett a durva emberek szívét is meglágyíthatják, segítséget nyújthatnak a dührohamok kezelésében, abban, hogy szeretettel forduljanak embertársaik felé. A nyúl segíthet megnyitni szívünket, érzéseinket, és merhetünk picit álmodozni. Igazi tanító lehet, hogyan éljük életünket jobb minőségben.

5 Az erőt sugárzó ELEFÁNT Kinek lehet védőszent állata az elefánt?

Minden olyan embernek, aki szorongással küzd, gyakran kerítik negatív érzelmek hatalmukba. Gyakran lehetnek segítségére igazán magányos embereknek, akik biztonságérzetre, inspirációra vágynak. Azoknak az embereknek, akik nem tudják hol helyezkednek el az életben és a tágas világban.

Miért az elefánt? mit jelent az elefánt?
Az elefántok erősek, mégis szelíd állatok, melyek igen magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Védelmet és biztonságot nyújtanak bármilyen veszély elől. Inspirálhatnak minket a nehezen átléphető akadályok leküzdésére. És egy igazi különlegességük még az elefántoknak, miszerint még a szerelemben is segítséget nyújthatnak! Segíthetnek a baráti kapcsolatokban és párkapcsolati problémák esetén is, hogy meg tudjunk bízni másokban. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek