18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Oroszlán, sas vagy elefánt? – Melyik a TE szerencsét hozó állatod?

Megosztás
Női lélek

Oroszlán, sas vagy elefánt? Mindegyik állat jelentéssel bír személyiségünkre nézve is. Tudtuk, hogy nekünk is van egy ilyen állatunk? Vajon melyik az? És ez mit jelent számunkra?


Hallottunk már valaha a „szellem állatokról”?
Nem? Akkor most itt az ideje! Mert minden embernek van egy!
Ő az az úgynevezett „lelki társ”, aki segít, hogy az életben megtaláljuk utunkat.
A tan az ősi sámán kultúrából származik, ahol ezek az állatok úgynevezett „védőszellemek” voltak.
Állatok, melyeket emberi személyiségjegyekkel ruháztak fel, és egy egész életen át elkísérte az adott személyt.
Az állatok megvédenek, inspiráljanak, és segítséget nyújtsanak nehéz helyzetekben. Alapvetően 5 állat létezik, melyeket most mind be is mutatunk.
Vajon melyik állat a TE védőszented?
Ismerkedjünk meg a védőszellemű állatokkal! 


1 Erőt sugárzó DELFIN 


Kinek lehet a védőszellemű állata a delfin?

Aki gyakran pesszimista, erőteljes hangulatingadozása van, életét többször látja negatív aspektusban, és emiatt nem enged magának szinte semmilyen örömet. Vagy, aki túl sokat gondol a munkájára, projektjeire, talán túlságosan is ambiciózus, túlságosan komoly. Amennyiben ezek alapján magunkra ismertünk, úgy a delfin lehet a mi védőszent állatunk.
Mit jelent ez?
A delfin egy örökké vidám személyiség, mindig boldog, és ő az, aki könnyebbé teheti életünket. Kicsit olyan, mintha görbe tükröt tartana elénk.
Megtanulhatjuk tőle a dolgokat kicsit könnyedebben venni, mindezt azért, hogy legyen időnk a jó dolgokat is megélni életünkben. A delfin önmagában a bizalmat, szociális nyitottságot szimbolizálja, közelebb hozhat minket embertársainkhoz, segít barátkozni, megnyitni szívünket és lelkünket. Nem véletlenül alkalmazzák a delfineket például gyógypedagógiai megközelítésben.

2 Az erőt sugárzó OROSZLÁN 

Ki tekintheti védőszent állatának az oroszlánt?

Az oroszlán olyan emberek védőszent állata lehet, akik bizonytalanok, kevés az önbizalmuk, vagy gyakran nem tudnak dönteni. Még a hűség, a szeretet és barátság is nagy értéket hordozó szereplők ezeknél az embereknél.
Miért éppen az oroszlán? Mit jelent?
Mert az oroszlán büszke, és pontosan tudja mit akar, roppant céltudatos, semmitől nem riad vissza. Kifejezetten azoknak az embereknek lehet a védőszent állata, akik gyakran érzik úgy, elvesztek a nagyvilágban.
Az oroszlán megmutatja az utat, amikor nem tudjuk mitévők legyünk. Az oroszlán is szociális állat, és mint ilyen, az emberi kapcsolatokban is képes támogatást nyújtani. Ezek együttesen pedig megalapozhatnak egy egészséges önbizalmat. 

Lapozz tovább a többi állatért!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat