18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pech a szerelemben – Ezeknek a csillagjegyeknek KÜLÖNÖSEN NEHÉZ!

Megosztás
Női lélek

Néha úgy érezzük, egyszerűen a szerelem nem nekünk való, sosem fog ránk találni? Milyen csillagjegyben születtünk? Vajon TE beletartozol a peches kategóriába?


Egyes személyiségek különösen érzékenyek a szeretetre, ezzel együtt pedig a párkapcsolati válságokra is.
Kifejezetten nehezen bírják egyedül.
Most mondhatnánk: „Bezzeg, aki nem vágyik tartós párkapcsolatra, annak mindig jut valaki.”
Csak az a kérdés, hogy ki….
Vannak csillagjegyek, melyeknek kifejezetten nehéz bevonzaniuk a szerelmet.

Mely csillagjegyek ezek?


Szűz
Aug. 24 - Szept. 09

Szűz csillagjegye nagyon gyanakvó, éppen ezért tudat alatt is távol tartja magától a szerelmet.
Érzelmeivel ez a csillagjegy nagyon visszafogott. És éppen ennek megfelelően szinte nehéz szeretni, hiszen nagyon nehéz egy férfinak megtudnia, mi is az, amire valójában vágyik.
A Szűcs csillagjegyet ezekeért a tulajdonságaiért sokszor nevezik „hipotermikus” személynek.

Skorpió
Okt. 24. - Nov.22

A Skorpió jegy szülötte nő igazi titokzatos karakter.
Éppen ez az, ami megnehezíti viselkedésük megértését. A titokzatos, megfejthetetlen személyiség mögött azonban a félelem a csalódástól bújik meg.
Még a kedves szavakat, szerelmes mondatokat is inkább magában tartja.

Nyilas
Nov. 23 - Dec. 21

Az impulzív Nyilas mindig a kalandozásra törekszik. Ez az a csillagjegy, amelyik sosem tud nyugodni, mindig valami újat akar. A folyamatos adrenalin termelés kifejezetten negatív hatással van emberi kapcsolatairam, melybe bele tartozik szerelmi élete is. Egyszerűen túl gyorsan kimeríti partnerét. A tartós kapcsolatok tehát nem csak neki, de párjának is kihívást jelentenek. Vízöntő
Jan. 21 - Febr. 19

A Vízöntő falakat épít maga köré. Túlságosan fél, gyakran érzi úgy, hogy képtelen egyes feladatokat megoldani. Ezeken túl sajnos túl sok energiát öl sokszor olyan helyzetekbe is, melyekkel egyáltalán nem is kellene foglalkoznia.
A Vízöntő partnerének különösen nehéz megállapítani, hogy szereti-e vagy sem. Éppen ezért ez nagyon sok férfit elriaszt tőle, hogy a partnere legyen.

Bak

Dec. 22 - Jan. 20

A Bak jegy szülötte nő kifejezetten pragmatikus személyiség és gyakran túl hamar ítélkezik. Szintén túl hamar gondolja azt valamiről, hogy veszélyt jelenthet számára.
Miután véleményt alkotott, nehéz meggyőzni őt. És sajnos a párkapcsolataiban is érződnek ezek a személyiségjegyek. Párkapcsolatában is képes makacs lenni, és nehezen hajlandó kompromisszumot kötni.

Oroszlán
Júl. 23 - Aug. 23

Az nem kétséges, hogy az Oroszlán jegyében született nő önbizalommal teli. Büszke, és éppen ez az, ami miatt nehezen talál párt magának.
Ki tudná őt még ennél is jobban inspirálni?
Amennyiben ilyen férfira lel, akkor az Oroszlán nő boldogan kimutatja győzelmét. Nos ez csak kevés férfi számára inspiráló. Sok férfit ez kifejezetten elriaszt.
Azért nem keseredjünk el azonnal, mert, ha az Orosazlán nő szerelmes lesz, akkor ő maga is képes „csábító” lenni, oroszlán körmeit visszahúzni, és „tappancsaival” simogatni.
De jó tudni, hogy erős függetlenség érzete miatt mindig benne lesz a szabadság utáni vágy. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat