18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Braun: Doktor úr, a maga szőre sose fáj? - Tények és tévhitek a szőrtelenítésről

Megosztás
Szépség

Eltávolítja-e bármelyik szőrtelenítési módszer a pár milliméteres szőrszálakat? Lehet-e az epilálás fájdalommentes? És a borotválkozástól valóban erősödik-e a szőr? A Gillette Venus és a Braun a mítoszok helyett a tényekre, valamint a legújabb szőrtelenítési trükkök és technikák bemutatására helyezi a hangsúlyt. - Budapest, 2018. 08.09.


Mítosz

A borotválkozástól megerősödik a szőr.

Tény
A borotválkozás nem teszi vastagabbá vagy sötétebbé a szőrzetet, és gyorsabban sem nő tőle. A génjeink határozzák meg szőrszálaink színét, vastagságát, és növekedésének ütemét, nem a borotvánk.

Mítosz

A szőrszálaknak el kell érniük egy adott hosszúságot a gyantázáshoz és az epiláláshoz.


Tény
Igaz, de nem a Braun borotvákra. A Braun borotvák már a homokszem nagyságú szőrszálakat is képesek eltávolítani - a 0,5 mm-es szőrszálakat is nagyfokú precizitással kezelik. Ezzel szemben gyantázással csak a négyszer hosszabb, vagyis a 2 mm-es szőrszálakat lehet eltávolítani.Mítosz

Az epilálás sajnos fájdalmas.

Tény
A szőrszálak gyökerestül való eltávolítása - bármilyen módszert is választunk - mindenképpen fájdalommal jár, a meleg vízben történő epilálás azonban enyhíti a kellemetlen érzést. Ráadásul minél többet használunk epilátort, annál kevésbé érzünk fájdalmat, ugyanis a testünk egy idő után hozzászokik az érzéshez.Mítosz

A fényalapú szőreltávolítás fájdalmas lehet.

Tény
Fény alapú szőrtelenítési technikák több, mint 20 éve léteznek. Amikor a Braun elkezdett foglalkozni a villanófényes technológiával, biztonságos folyamatot és maximális hatékonyságot akart biztosítani. A fájdalom leginkább az eszköz helytelen használatából ered. Az IPL túl nagy intenzitással történő alkalmazása kellemetlenséget okozhat, ezért egy olyan érzékelőt alkalmazunk termékeinkben, amely méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét.

Mítosz

Nem lehet hosszútávú szőrtelenítő technikákat hatékonyan alkalmazni a szőrnövekedés átmeneti időszakában.


Tény
Gyantázáskor ez az átmeneti időszak a szokottnál is hosszabbra nyúlik, ugyanis a gyanta csak a hosszabb szőrszálakat távolítja el hatékonyan. A fejlett, otthoni IPL technológia lerövidíti az átmeneti időszak hosszát azáltal, hogy látványosan és tartósan távolítja el a szőrszálakat.

Mítosz

A forró vízzel való borotválkozás hosszabb hatást eredményez.

Tény
Ez részben igaz, ugyanis a szőrszálaknak merev, kemény szerkezete van, olyan erősek, mint egy rézhuzal, ezért tudjuk csak pengével elvágni őket. A szőrzet szerkezete azonban hidratálással lágyítható - a szőrszálak a vízben megdagadnak, rugalmasabbá válnak, és könnyebben el lehet őket vágni. Ha zuhanyzóban vagy fürdőkádban szőrtelenítesz, kevesebb energiabefektetéssel, kényelmesebben és gyorsabban borotválkozhatsz, így a borotvapengék élettartama is megnő. A borotvahabok és zselék használatának egyébként nagy előnye, hogy hidratálják a szőrzetet, befedik a bőrt, és segítik a borotvapenge könnyedebb siklását a bőrfelszínen.

A Braunról

A Braun a Procter & Gamble egyik leányvállalata. Az 1921-ben, Németországban alapított cég háztartási készülékek széles kínálatát fejleszti és gyártja, amelyben a technikai innovációt megbízható minőséggel és jellegzetes, modern dizájnnal ötvözik. A Braun palettája az elektromos borotváktól a szépségápolási termékekig terjed; termékeit világszerte terjeszti. További részletekért és a Braun márkáról szóló legfrissebb hírekért látogass el a https://www.braun.hu/hu-hu oldalra! A Procter & Gamble-ről

A P&G termékeit naponta közel 5 milliárd ember használja világszerte. A vállalat portfóliója az egyik legerősebb a világon olyan megbízható, minőségi és vezető márkákkal, mint az: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® és Whisper®. A P&G csapata mintegy 70 országban van jelen világszerte. A P&G-ről és termékeiről szólólegfrissebb hírekért és részletes információért látogass el a http://www.pg.com oldalra.

Nyereményjáték! 2018.08.13 - 2018.08.18.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés