18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. július 27. Vízöntő Telihold – Megszabadulás a kimenekülési mintáktól

Megosztás
Asztrológia

Nagy fontosságú Teliholdhoz érkeztünk, amely július 27-én 22 óra 21 perckor aktivizálja segítő energiáit. Az Univerzum célja, hogy segítő kezet nyújtson a korlátozó magatartásmintáitok elengedéséhez, ami lelketeket eddig kalitkába zárta, és érzelmileg kiszolgáltatottá tette.


A Telihold a Vízöntő jegyében köszönt ránk, ugyanakkor szinte ezzel egy időben lehetünk szemtanúja az évszázad leghosszabb teljes Holdfogyatkozásának is, ami 1 óra 43 percig fog tartani. A látványt még különlegesebbé teszi majd, hogy a Hold az esemény során egyre inkább vörös színre vált. 


A Hold vörösödése 20 óra 24 perc körül kezdődik majd el. 


Nézzük meg az égi jelenség szimbolikáját!
A Telihold mindig egy elengedős időszak kezdetét jelzi, és ezen a napon az energiák megsokszorozódnak, hogy minél hatékonyabban tudjuk elindítani ezt a megtisztulós időszakot.
A Holdfogyatkozások mindig hatalmas energiát képviselnek, így életünkben fontos változásokat, kríziseket és döntéshelyzeteket hozhatnak. 

A vörös szín a Víz energiáját képviselő égitesten szintén feszültséget szimbolizál, egyfajta robbanásveszélyes állapotot, amikor egy apróság is kiválthatja a konfliktushelyzetet. A feszültségnek köszönhetően ezek a vitás helyzetek szétrobbanthatnak kapcsolatokat, felboríthatnak élethelyzeteket, de természetesen csakis azoknál, akik még mindig egy helyben topognak és ellenállnak a változásoknak. Tehát ez a különleges Telihold mindenki számára hozhat egyfajta irányváltást, prioritások átgondolását és hatalmi viszonyok átrendeződését.Nézzük meg ezután, hogy mi egyénileg mit tehetünk magunkért, miben támogat bennünket a Telihold varázslatos energiája.

Azoktól a viselkedési mintáitoktól kell megszabadulnotok, amik az önérvényesítésben, a változásokban gátolnak, és ami a kimenekülés felé vezetnek benneteket. Ilyen pl., amikor az ember lebetegíti magát, mert ezzel megússza, hogy nemet mondjon egy feladatra, vagy felvállalja döntését mások előtt Biztosan ti is jártatok már úgy, hogy egy fontos esemény előtt hirtelen leestetek a lábatokról és ezzel indokoltan maradtatok otthon. 

Vagy épp azért betegedtetek le, hogy mások figyelmét, gondoskodását kivívjátok. Vagy éppen hibáitokat akartátok palástolni azzal, hogy betegségetekkel együttérzést váltottatok ki a másik emberből.

Ezek a minták, ahogy minden bennünk dolgozó háttérprogram, gyermekkorban alakult ki, ami felnőtt korban megakadályozhatja, hogy a helyes önérvényesítést vagy a felelősségvállalást alkalmazzátok. Természetesen ilyenkor a legerősebben az dolgozik bennetek, hogy mások mit szólnak, vagy esetleg elvesztitek szeretetüket, ha hibázáson kapnak. Mindegyik kimenekülés minta mögött az önbizalom és a feltétel nélküli önszeretet hiánya dolgozik, hiszen ha ez meglenne, akkor bátran vállalnátok önmagatokat, hibákkal vagy anélkül. Sose feledjétek azt, hogy az őszinte szeretet feltétel nélküli és semmit nem kell bizonyítanotok érte, magatoknak sem! Itt az ideje, hogy ismét magatokba nézzetek, mint egy kívülálló (mint egy saját terapeuta), és megvizsgáljátok, hogy mivel csapjátok be magatokat? Milyen korlátozó magatartásmintákat használtok a mindennapokban, amivel észrevétlenül váltok sajnálni valóvá vagy akár rosszabb esetben áldozattá.

Tegyétek fel magatoknak a kérdést!

- Hogyan érvényesítitek az akaratotokat? Mivel hívjátok fel a figyelmet magatokra?
Pl. ha segítségre szorultok? Vagy ha betegek vagytok?
Figyeljétek meg, hogy a mindennapokban képesek vagytok e egyszerűen megpihenni, vagy ezt csak akkor engeditek meg magatoknak, ha beteggé váltok? Pedig egyáltalán nem kell ezt megvárni, indokként használni, hiszen a pihenés nem bűn, erre mindenkinek szüksége van.
Legyetek őszinték magatokhoz a vizsgálódás során. Hiszen most saját magatokkal álltok szemben, nem kell mások reakciójától félnetek. Csakis akkor tudtok szembenézni a felvett téves magatartásmintákkal, ha őszintén felismeritek, hogy ez csak egy pótcselekvés, mert nem mertek önmagatok lenni, nem hiszitek el, hogy szerethetőek és értékesek vagytok.Aztán folytatásként tegyétek fel a kérdést! Mennyire hisztek magatokban?
Esetleg féltek attól, hogy ellenetek fordulnak, vagy elvesztitek azok szeretetét, akik fontosak számotokra, ha nem mindent az ő akaratuk szerint és érdekükben tesztek?
Félelem nélkül kell átlépnetek saját határaitokat! A félelem ellen a legjobb ellenszer, ha bíztok és hisztek magatokban, és ha ti magatok is feltétel nélkül szeretitek egyéniségeteket. Most minden energia a ti változásotokat segíti, azt, hogy boldogok legyetek. Lelketek túl sokáig volt kalitkába zárva, most már szárnyalásra vágyik!

Változtassatok gondolataitokon, gondoljatok mindig szeretettel magatokra, hiszen tökéletesnek születtetek, ezt csakis belső félelmeitekkel, hitetlenségetekkel tudjátok megkérdőjelezni. Önmagatokkal kapcsolatos pozitív véleményetek és a lelketekből jövő szeretet segít abban, hogy megélhessétek a valódi szellemi szabadság érzését és egyéniséggé válásotokat.Gondoljátok végig azt is, hogy felvállaljátok e a konfliktusokat, vagy ebben az esetben is a kimenekülést választjátok? Ha igen, akkor keressétek meg az okát, hogy miért teszitek ezt? Hiszen egészen biztos, hogy később másoknak puffogtok, hogy elbántak veletek, és ti vagytok az áldozat a szituációban.

Legyen a következő gondolkodni való a kommunikáció. Mennyire tudjátok határozottan és higgadtan ismertetni a másikkal a problémátokat? Vagy vártok sokáig, és akkor rázúdítjátok haragotokat, nehezítve a megbeszélés lehetőségét? Vagy esetleg torokfájás a kimenekülési minta, hogy még véletlenül se kelljen megszólalni, bár torkig vagytok a helyzettel?

Használjátok ki ezt a varázslatos, mindent megváltoztató estét, és végezzétek el a Telihold varázslatot! Higgyetek magatokban, ti is képesek vagytok varázsolni és változtatni életeteken.


Változást hozó, csodás Teliholdat kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2018. július 27. - Nem hátrálok meg!

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Ismerd meg magad!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek