18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2018. július 27.– Nem hátrálok meg!

Megosztás
Asztrológia

Július 27-én, különleges Telihold lesz. Egyfelől a Vízöntő jegyében köszönt ránk, ugyanakkor szinte ezzel egy időben lehetünk szemtanúja az évszázad leghosszabb teljes Holdfogyatkozásának is, ami kb. 1 óra 43 percig fog tartani.


Ez az égi jelenség este, 22 óra 21 perckor fog megtörténni, így ideális, ha ekkorra időzítitek az esti Telihold varázslatot. A látványt még különlegesebbé teszi majd, hogy a Hold az esemény során egyre inkább vörös színre vált. A részleteket és ennek szimbolikáját elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.
100 szoros energiák
Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, így aztán rendesen kapunk segítséget ahhoz, hogy kimenekülési mintáinktól megszabaduljunk és életünk bátor harcosaivá váljunk. Ne maradjatok hát tétlenek, használjátok ki ezt a mágikus estét saját érdeketekben és végezzétek el a Telihold varázslatot. Ehhez hívjátok segítségül a Hold, a Levegő, a Föld és a Tűz energiáját, hogy megszabaduljatok lelketeket rabságban tartó téves magatartásmintáitoktól és nyissátok ki végre saját aranykalitkátok ajtaját! 

Varázslat

A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet és türkizt viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál.
A varázslatot bárki elvégezheti, hiszen a varázsló bennetek van. Nincs szükség másra, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok lelketek bölcs útmutatásában.

Hogyan végezzétek el a szertartást?

Gondoljátok át, hogyan menekültök ki egy számotokra kellemetlen helyzetből, ahelyett, hogy leküzdenétek az akadályokat. Esetleg betegségbe menekültök? Vagy egyszerűen feladjátok és hallgattok? Írjátok fel mindazt, amit szeretnétek elengedni, egy külön papírkára, és ha készen vagytok, kezdődhet a varázslat! Először gyújtsátok meg a gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok spirituális segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki gyógyulásotokban támogat benneteket.

Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:

„Elengedem ……….(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételt)…………….
Elengedem ezt a meghátrálást okozó magatartásmintát és azt a téves elgondolásomat, hogy csak akkor szeretnek és figyelnek rám, ha így viselkedem. 

Nem hagyom, hogy tovább irányítson ez a minta, azt választom, hogy ezentúl önmagamért szeretnek, és én irányítom sorsomat. Köszönöm, hogy lelkem bölcsessége, a Telihold támogató energiája, és segítőim segítségével, megtisztultam ettől a magatartásmintától és tudatalattimban elfoglalta helyét az engem szolgáló új minta. 

Köszönöm!”


Amennyiben még hatékonyabbá akarjátok tenni a varázslatot, akkor mondjátok ki azt, hogy hogyan fogtok ezentúl reagálni azokra a helyzetekre, amiktől eddig féltetek, amiben meghátráltatok. Lehet ez egyszerűen az, hogy kimondjátok: „Bármire képes vagyok!”

Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és érezzétek a boldogságot, ahogy a távozó magatartásminta helyét átveszi az új viselkedésforma. Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként.
Mivel a Hold levegős jegyben áll, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, vagy csak szórjátok szét. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a szeretet energiája átjárja minden porcikátokat, és minden maradék görcsösséget, félelmet, aggodalmat kitisztít belőletek, amikor kifújjátok a levegőt. 

Elengedés

Az elengedést is mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá. És még egy nagyon fontos dolog! A régi minták miatt se magatokat, se másokat ne hibáztassatok! Szükségetek volt erre, hogy tapasztaljatok és fejlődjetek. Ne őrizzetek haragot a szívetekben, mert a meg nem bocsátáshoz kapcsolódó harag táplálja a bűntudat érzését is.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

2018. július 27. Vízöntő Telihold – Megszabadulás a kimenekülési mintáktól

Dudás Mária asztrológus
06304515002


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek