18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. július 13. Rák Újhold – Biztonságban vagy!

Megosztás
Asztrológia

A júliusi Újhold az érzelmes és érzékeny Rák jegyében köszönt ránk. A nap százszoros energiákat mozgósít teremtésünk érdekében, és ezek az energiák most abban támogatnak, hogy saját igényitek szerint éljétek a mindennapjaitokat, úgy ahogy gyermekként elképzeltétek azt.


A Rák jegyében a Hold otthon érzi magát, a legjobbat tudja kihozni magából mindenben, ami szeretetteljes közeg teremtésére irányul. 


Az időszakot az érzelmek, a szeretet irányítja, tehát leginkább azok a vágyak fognak manifesztálódni, ami valóban szívetek vágya. Igaz az Újhold a Rák jegyében tetőzik, de az esti órákban már a tüzes Oroszlán jegyébe lép, így teremtésünket szinte azonnal támogatják a határozott, cselekvő energiák. 

A késlekedésnek most nincs itt a helye, így már este elkezdhettek tenni saját magatokért, és kényeztethetitek belső gyermeketeket. Zárjátok a napot az Újhold varázslattal kiegészítve azzal, hogy megdicséritek magatokat a nap sikereiért. 

Még a nap folyamán vegyetek magatoknak egy szép füzetet, amibe mostantól minden nap írjátok le a magatokkal kapcsolatos elismeréseiteket. Legyen ez a csodák füzete, ami arról a csodáról szól, ami te magad vagy!Az energiák felsorakoztak, hogy segítségetekre legyenek, de nélkületek csak álldogálnak, és nem történik semmi. Az új útra nektek kell rálépni, ahogy rajta a lépéseket is nektek kell megtenni, mert akkor tudjátok az energiák áldásos hatását élvezni.
Meg kell mutatnotok saját egyéniségeteket, és hangot kell adnotok saját elképzeléseiteknek, szívetek akaratának! Nem kell tovább hallgatnotok, ki kell mondanotok szívetek vágyát, ahogy azt is, mitől érzitek szeretve magatokat. A kommunikáció most minden téren fontossá válik. Gondoljátok át, mire van szükségetek ahhoz, hogy biztonságban érezzétek magatokat, mi a vágyatok és ezt közöljétek is másokkal. 


A lelketek határozottan üzenni kíván nektek, figyeljetek most jobban megérzéseitekre, és cselekedjetek annak megfelelően. Céljaitokat most nem az akarattal és a kiszámíthatósággal éritek el, hanem a belső sugallatok segítenek abban, hogy merre vegyétek az irányt. Az első helyre kell helyeznetek magatokat, amihez újításokat kell bevezetnetek, olyanokat, ami benneteket szolgál, ami felszabadít, de közben érzelmileg is biztonságot teremt.
Emellett érdemes testetek jelzéseit is figyelni, hiszen a lelki energiák túlműködnek, ami ha másképp nem tudja felhívni figyelmeteket, a fizikai testeteken keresztül üzen. Figyeljetek pl. bőrötök állapotára. Ha túlzott szárazságot tapasztaltok, vagy bőrkiütések, pattanások jelennek meg rajtatok, akkor az utalás lesz arra, hogy lelketek érzelmek után vágyakozik, amit nem adtok meg neki a túl sok kötelezettség vagy az elfojtott érzelmek, lelki sérülések miatt. Ugyanígy a kőképződések is erre utalnak. Szintén megjelenhetnek a mozgásszervi problémák, amik a rugalmatlanságra, egy helyzetbe való belemerevedésre utalnak.

Minden porcikátokat átjárja a szeretet iránti igény, és az hogy érvényre juttassátok lelketek akaratát, vágyát. Azt a biztonságot kell megkeresnetek és megadnotok magatok számára, amit babaként éreztetek, amikor még nem féltetek semmitől, és amikor még semmiről nem gondoltátok azt, hogy lehetetlen. Ha ezt eléritek és belső gyermeketek ismét boldoggá válik, akkor a felnőtt lényetek is boldogabb lesz, és nyitottá válik a csodák és a szeretet befogadására.

Tehát a feladat az, hogy fedezzétek fel, mi okoz örömöt nektek, mitől érzitek azt a gyermeki boldogságot, amit régen. Akkor tudjátok teremtő erőtöket a legjobban kihasználni, ha saját szükségleteitekkel törődtök és rendszeresen feltöltitek érzelmi tankotokat, a nektek megfelelő „üzemanyaggal”. Ehhez szükséges megismernetek szeretetnyelveteket, azt amitől valóban szeretve érzitek magatokat. 


Igaz, hogy az Újhold és az utána következő 2 hét saját érzelmi támogatásotokról kell, hogy szóljon, de mindeközben megnövekedhet bennetek annak vágya, hogy mások érzelmi támogatóivá is váljatok. Ez akkor jó, ha a titeket átható szeretet, kiárad környezetetekbe és bevonzza életetekbe mindazokat, akik veletek együtt a változás útjára léptek, és akiknek ehhez még támogatóra van szüksége. Azonban nem annyira jó megoldás, ha kéretlenül segíteni akartok mindenkinek, ezzel megint háttérbe szorítva magatokat. Szintén nem jó a teremtés szempontjából, ha megszaporodnak a panaszkodók, a negatív emberek száma körülöttetek, mert az arra utalna, hogy még mindig nem változtattatok hozzáállásotokon. Ha lelkes és változni akaró, optimista emberek tűnnek fel egyre nagyobb számban, akkor azt ugye mondanom sem kell, ez egy pozitív visszajelzés, hogy belső gyermeketek magára talált, ismét boldog és lelkes, nyitott a csodák befogadására.
Az időszak veszélye, hogy érzelmeink tartanak mindent uralmuk alatt, így nehéz tárgyilagosnak és racionálisnak maradnunk. Viszont ez az ára annak, hogy könnyebben tudjuk kimondani legmélyebb érzéseinket is.

Arra is ügyeljetek, hogy az érzelmi energiákat nem árt rendszeresen földelni, mert különben úgy viselkedhet, mint az áradó víz, mindent lerombolhat. Legyetek sokat a természetben, járkáljatok mezítláb, kertészkedjetek. Földelő tevékenység még a pihenés, étkezés, masszázs, testmozgás, főleg olyan mozgás, amikor földdel érintkeztek.


Végezetül írnék még pár segítő kérdést, amin ha elgondolkodtok, rájöhettek min érdemes változtatnotok:

 • Mit jelent számodra élvezni az életet? És mennyit teszel meg ebből?

 • Milyen érzés tör fel belőled, ha arra gondolsz, azt teheted a mindennapokban, amit csak szeretnél? Amennyiben félelem vagy szorongás, akkor keresd meg, miért nem tartod magadat méltónak a szabadságra?
 • Ha végiggondolod a mindennapjaidat, felismered azokat a kötelességeket, feladatokat, amiket nem neked kellene vállalnod? 
 • Keresd az okát, hogy mit nyersz rajta, hogy más helyett dolgozol?
 • Különbséget tudsz tenni a saját és mások felelőssége között?
 • Tudod a mindennapjaidat könnyedén élni? Megadod magadnak a gondtalan pihenést? Vagy miközben pihensz is épp valamit megoldasz fejben? 
 • Mi a véleményed az édes semmittevésről? Képes vagy egyáltalán erre? Amennyiben úgy érzed, hogy ez nem erősséged, gondold végig gyermekkorodban mit hallottál a pihenéssel kapcsolatban? Esetleg azt, hogy lopod a napot? 
 • Mennyire tudod magad számára biztosítani az érzelmi biztonságot, a boldogságot? Vagy hangulatod függ mások lelkiállapotától? Ne feledd, akkor tudsz erős lenni, ha az erőt magadból nyered és nem másokból!
 • Hallgatsz a belső hangodra, megérzéseidre? Egyáltalán figyelsz a saját érzelmi igényeidre?
 • Mennyire mersz önmagad lenni a mindennapokban, bűntudat, lelkiismeret-furdalás nélkül? 
 • Elhiszed, hogy az aki valóban szeret, akkor is szeretni fog, ha önmagadat adod? 
Merj őszintén válaszolni magadnak!

Válaszoljatok magatoknak a kérdésekre és a válaszok alapján változtassatok, ahol szükségét érzitek. 

A gondolkodás alatt figyeljetek érzéseitekre, segítőtök lesznek belső munkátokban. Aztán gondoljátok végig, milyen belső tulajdonságok segítenek abban, hogy önmagatok legyetek és saját akaratotok szerint éljetek? 

Az esti varázslatnál ezt beleprogramozhatjátok a varázsvizetekbe, ami rezgésével sejtszinten táplálja belétek ezeket a képességeket.


Csodás teremtő napokat kívánok mindenkinek!


Megosztás


 • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

 • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek