18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újholdvarázslat 2018. július 13. – Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Megosztás
Asztrológia

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka.


A mostani Újhold az érzékeny Rák jegyében köszönt ránk, ami szimbolikusan a vízzel analóg, ezért elkészítjük azt a varázsvizet belső gyermekünk számára, amitől újra boldog és erős lesz. 


A varázsvizet minden nap megihatjátok, hogy folyamatosan töltsétek fel lelketeket erővel és szeretettel. Az Újhold támogató energiáiról részletesen olvashattok az erről szóló írásomban.

Arra figyeljetek, hogy az Újhold hatása már 4 óra 48 perckor elkezdődik, tehát a varázslat már reggel kezdetét veszi, ezért a nap folyamán, legyetek kedvesek magatokhoz, szeretettel gondoljatok magatokra, és olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami szívetek vágya szerinti és boldogságot okoz számotokra. Készítsetek poháralátétet vágypoharatokhoz!

Most nem szavakat fogunk a vágypohárra írni, hanem kiszínezünk egy olyan mandalát poháralátétnek, ami segít belső gyermekünk erejének aktiválásában.
Támaszkodhattok saját kreativitásotokra is, de egy mandalának mindig megvan a maga energetikája, ami meghatározhatja a színeket is. 

Az általam ajánlott belső erő aktiváló mandalának a fő színe a zöld árnyalatai és támogató színként lehet használni a kék árnyalatait. Kerülendő színek: arany, ezüst, sárga, barna.

Tehát első lépésként, napközben készítsétek el a mandala poháralátétet. Ehhez keressetek egy nyugodt helyet, ahol magatokban lehettek, gyújtsatok gyertyát, és szólhat megnyugtató zene is.Miközben színezitek, csak ti legyetek a fontosak magatok számára, és emlékezzetek vissza minél több gyermek és felnőttkori emlékre, amik boldogságot okoztak számotokra, amiben erősnek éreztétek magatokat, és kiálltatok saját elképzeléseitek mellett. 

Ezzel a módszerrel, miközben elkészítitek a mandalát, feltöltitek gyermeki lényetek nyitottságával, boldogságával, szeretetével és hálájával a poháralátétet, ami aztán ezzel a rezgéssel tölti fel a ráhelyezett vizet. 

A Szeretet és Hála energiája a legmagasabb rezgésszintű energia, így az önszeretet és magatok irányába érzett hála a legnagyobb átalakító erővel bír. 
Este készítsétek el személyes varázsvizeteket!

Készítsetek elő egy pohár vizet, keressetek újra egy csendes helyet, gyújtsatok gyertyát és hallgassatok valamilyen varázslatos zenét. 

A varázslat hatását ásványokkal is erősíthetitek, ha a vízbe vagy a pohár mellé holdkövet, ametisztet és aventurint helyeztek. 

Csendesedjetek el, hagyjátok, hogy elmétek is elcsendesedjen és figyeljetek csak magatokra. Figyeljétek a lélegzéseteket, ahogy minden lélegzetvételnél ki és beáramlik a levegő tüdőtökbe. És minden egyes lélegzetvételnél lássátok, ahogy a fényt és a szeretetet veszitek magatokhoz. 

A szeretet fénye szétárad testetekben és feltölti minden sejteteket. Ebben a szeretetteljes állapotban helyezzétek rá a poháralátétre azt a pohár vizet, amit odakészítettetek magatoknak.
Gondoljatok gyermekkori önmagatokra, arra a csodás kis lényre, aki hatalmas erő birtokában született meg, és aki még hitt a csodákban, tudott feltétel nélkül szeretni, és nem félt semmitől.

Nem aggódott a holnapon csak élt a jelenben és élvezte annak minden percét. Arra, aki bátran hangot adott érzéseinek, nemtetszésének, és kikövetelte magának az odafigyelést. 

Nyíljatok meg szívetek minden szeretetével gyermeki önmagatok felé, gondolatban öleljétek át, és ha úgy érzitek valami hiányzott az életéből, akkor azt adjátok meg neki most ti! Adjátok meg neki a hiányzó szeretetet, az elfogadást, a hálát amiért megszületett, és a védelmet. 

Gondoljatok mindeközben arra, hogyan ölelnétek át saját gyermeketeket, hogy megvédjétek minden rossztól? Úgy öleljétek most át saját belső gyermeketeket. 

Lássátok, ahogy ebben a szeretetteljes állapotban, a belőletek kiáradó fényes szeretet feltölti a poháralátétet, ami megtartja magában ezt a csodálatos érzést, hogy segítsen benneteket teremtő munkátokban.Ha már úgy érzitek kellően átjárt benneteket a szeretet és a hála érzése, akkor fogjátok kezetekbe a poharat és igyátok meg a varázsvizeteket. Élvezzétek, ahogy eggyé váltok a víz varázslatos energiájával, a testetekben szétáradó folyadék eljut gyermeki önmagatokhoz, a szeretet és a víz erejével aktiválja a bennetek lévő teremtő erőt.
Ezután üljetek csukott szemmel egy kicsit még és élvezzétek a pillanat varázsát és boldogságát.

Ne feledjétek, bár felnőttként élitek már mindennapjaitokat, de a bennetek élő gyermek változatlanul igényli a boldog pillanatokat, a csodákat, az odafigyelést. Adjátok meg számára ezt, hogy az ő ereje által felnőtt önmagatokban is megerősödjön ez a gyermeki, megingathatatlan hit és bizalom az élet szépségében.


Varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek