18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. júliusi horoszkóp – Az áldást hozó hónap

Megosztás
Asztrológia

Júliust, Julius Caesarról nevezték el, aki ebben a hónapban született. Ami viszont ennél sokkal vonzóbbá teheti számunkra az az, hogy őseink az Áldás havának keresztelték.


Vajon valóban áldást hoz ránk ez a hónap? Vagy folytatódik az a belső munka, ami már folyik egy ideje?

A hónap tanítása, hogy meg tudjuk e valósítani életünkben egyszerre a lelki szabadságunkat és az otthoni érzelmi biztonságot. Megtaláljuk vajon a megoldást arra, hogy újításokat vezessünk be és új módon éljük az életünket? A nehézséget az okozhatja, ha mindenáron ragaszkodunk a megszokásokhoz, hiszen az feszült helyzeteket teremthet. Főleg a párkapcsolatok veszélyeztetettek, ha nem tudunk változtatni és több időt szentelni olyan dolgokra, amik valóban feltöltődést nyújtanak számunkra. Vagy nem figyelünk az átlagosnál jobban a másik igényeire is.
A másik veszélyes pont a kommunikációban mutatkozik meg. Vágyjuk az elismerést, és ha ehelyett kritikát kapunk, akkor mondhatni könnyen „elgurulhat a gyógyszerünk” és a parázs vita mellett meggondolatlanul is dönthetünk. 
Tehát áldást akkor hoz ez a hónap, ha folytatjuk a fejlődésünkért való munkálkodást és saját boldogságunkat szolgáló változtatásokat megvalósítjuk, amiben minden segítséget megkapunk az Univerzumtól. A hónap Új és Teliholdja, most az önérvényesítés és a saját szabadság megélésén szeretne számunkra segítő kezet nyújtani. Újholdkor, a belső gyermekünk igényei szerint alakíthatjuk az önérvényesítésünket, reakcióinkat. Fontossá válik, hogy rendszeresen kiszakadjunk a mindennapok szürkeségéből, pihenjünk, nyaraljunk vagy csak szórakozzunk többet. Ezután újabb segítséget kapunk, hiszen a hónapban Tízmilliószoros nap is lesz a teremtő időszakban, ami szintén segítséget jelent számunkra. Teliholdkor pedig azt kell átgondolnunk, hogy mennyire tudjuk felvállalni saját elképzeléseinket, vagy még mindig inkább a kimenekülést választjuk? Tehát az elengedés feladata az lesz, hogy engedjünk el minden olyan mintát, ami meghátrálásra ösztönözne.Az általános hatások után folytassuk a retrográd hatásokkal.

Július elején 3 hátráló hatással indulunk, de július 15-én ez változik, hiszen a Jupiter bolygó elindul előre. A változás már 6-án elkezdődik, hiszen ekkor a bolygó megáll kicsit gondolkodik, még erőt gyűjt, majd elindul előre.
Emellett három régi hátrálás folytatódik, ez a Szaturnusz, Plútó és Neptunusz bolygók retrográd mozgása

A Szaturnusz április vége óta hátrál, ez egészen szeptember 16-ig tart. A bolygó ebben a hónapban hátráló mozgásában lelki felszabadulásunkat segíti, hiszen ha nem így teszünk, akkor egyre nyomasztóbbnak érezhetjük mindennapjainkat, és egyre inkább érezhetjük a bezártság érzését.
A szaturnuszi problémákhoz tartozó testi jeleket már mindenki ismeri, a hát és váll fájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák egyértelmű jelzések lesznek arra nézve, hogy olyan terheket vettetek magatokra ami nem a tiétek, vagy túlvállaltátok magatokat.

Szintén április vége óta hátrál a Plútó bolygó és október elejéig így is marad. Még mindig számíthatunk arra, hogy le nem zárt ügyeink előtérbe kerülnek, és felkavarják életünk állóvizét. Figyeljetek tudatosan magatokra, másokra, hogy ne kelljen a változásnak külső személy által megtörténnie.
Továbbra se feledjétek, hogy a retrográd időszakban megnövekszik a manipuláció, a média próbálkozása és kicsit tovább nyújtózkodhatunk, mint ameddig a takarónk ér.

A hátrálók régi csapatához tartozik még a Neptunusz bolygó, ami június 23. óta hátrál. Azt érezhetjük, hogy minden kissé zavarossá vált, egyesek számára vonzóbb lehet az alkohol a relaxáláshoz, vagy mások könnyebben nyúlnak gyógyszerekhez, hogy fizikai problémájukon úrrá legyenek.
A Neptunusz jó analógiája a megérzés, a feltétel nélküli szeretet, a meditáció, a művészet. Próbáljátok inkább ezeket használni, amikor problémás helyzetekbe kerültök, vagy amikor idegrendszeretek a pattanásig feszül.

A hónap elején már elkezdi a hátrálását a Mars bolygó is, minek következtében azt érezhetjük, mintha megállnának a dolgaink, és akaratunkkal semmire nem megyünk. Ez utóbbi fontos is ebben az időszakban, mert a túlpörgés, idegesség veszélybe sodorhat bennünket, és meg is sérülhetünk.

A hónap végén a Jupiter helyébe egy újabb hátráló bolygó lép, mégpedig a Merkúr bolygó, ami július 23-án kezdi meg hátráló mozgását és egészen augusztus 11-ig így is marad. Akik rendszeres olvasóim, már tudják, hogy nem könnyű időszak, hiszen nem látunk tisztán, gondok lehetnek a kommunikációban, és egyáltalán a műszaki eszközökkel. Úgyhogy óvatosan ebben az időszakban, lehetőleg ne most szerződjetek, vagy hozzatok komolyabb döntést.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Július 5. Amit kigondolunk, azt nem biztos, hogy meg tudjuk valósítani, ráadásul érzékenyebbek is lehetünk, rosszul reagálhatunk a kudarcra. Az elismerésre vágyunk, de ha nem hiszünk magunkban, akkor meghátrálhatunk, vagy vitás helyzetekbe keveredhetünk, ami megteremti a kimenekülés lehetőségét.
Viszont a nap jó oldala, hogy főleg érzelmi dolgokban megnövekszik a belső lelkesedésünk, így szívünk szerinti dolgokban előrelépések történhetnek.

Július 6-án a Jupiter bolygó megáll égi útján és kis gondolkodás után, 15-én elindul előre. Így már kicsit visszafogottabban érezhetjük feltáró munkáját.

Július 8. A nap jó oldala, hogy vágyaink erősödhetnek, intuíciónk pedig fokozódik A megérzéseinkre érdemes hallgatni, azok súgják meg a megoldásokat.
A rossz oldala viszont, hogy azt gondolhatjuk, mindent magunkra vállalva vívhatjuk ki mások elismerését. Az érzéseitekre figyeljetek, ha valami idegesítő, vagy nincs kedvetek hozzá, akkor az ma nem is a ti feladatotok

Július 9. Könnyen előállhat az a helyzet, hogy magunk se hisszük amit mondunk, nem tudjuk meggyőzően képviselni elképzeléseinket. Kommunikációs zavarok lehetnek, amit pont az okozhat, hogy kételkedünk magunkban. Megbeszéléseket, tárgyalásokat ne erre a napra időzítsetek.

Július 10-én hajnalban a Vénusz bolygó átlép a Szűz jegyébe. Ebben a jegyben nem érzi túl jól magát a bolygó. Megnövekedhet a túlzott kiszámíthatóságra törekvés főleg anyagi és kapcsolati ügyeinkben, emiatt nem tudjuk élvezni az életet, saját kényelmünket háttérbe szoríthatjuk. Ugyanakkor a Szűz jegyére jellemző, hogy sosem elégedett, mindig a hibákat keresi, ami nem segítője harmóniaérzetünknek. Legyetek tudatosak, figyeljetek a gondolataitokra és irányítsátok figyelmeteket a jó dolgokra és a sikerekre.

Július 12. Az anyagi szempontok, kapcsolati biztonság előtérbe kerülhet, nem feltétlenül jó értelemben Túlzott biztonságra törekvéssel akadályozhatjuk a változásokat, ami viszont akkor is megtörténik, ha nem akarjuk. Például hatalmi harcokba keveredhetünk, amiből nem jövünk ki nyertesen. Mivel a nap egyik hatása plútós, ezért hamis képet vetíthet elénk, ami miatt nem tudunk a józan eszünkre támaszkodni. Jobb, ha önként választjuk a változásokat, kilépve komfortzónánkból, és elkerüljük a vitás helyzeteket.

Július 13-án lesz Újhold a Rák jegyében, ezzel elindul a teremtő időszak. Ahogy már említettem, most gondoskodásotokat irányítsátok saját belső gyermeketekre, figyeljetek oda saját igényeitekre. Teremtsetek magatok számára érzelmi biztonságot.

Július 14. Alkalmas a nap minden aprólékosságot, kiszámított cselekvést igénylő feladat elvégzésére. Mivel hétvége van, most átgondoltan tudjuk intézni az otthoni ügyeinket, vagy rendet tenni, takarítani. Szintén előnyös biztonságot teremteni kapcsolatainkban és anyagi ügyeinkben.

Július 16-án Tízmilliószoros nap lesz. Ezen a napon figyeljetek oda gondolataitokra, tetteitekre, mert minden sokszoros energiával teremtődik meg. Ne görcsöljetek rá semmire, ne ijedjetek meg, ha jön egy rossz gondolat vagy rossz érzés, csak vegyétek észre és tereljétek figyelmeteket valami jó dologra.

Július 22-én 22 óra 46 perc, a Nap az Oroszlán jegyébe lép. A Nap ebben a jegyben igazán jól érzi magát, hiszen saját otthonába érkezik. Az elkövetkező időszakban egyre erősebben érezhetünk késztetést arra, hogy sikereinkért learathassuk a babért, a saját fényünkben tündökölhessünk. Az időszak kimondottan előnyös arra nézve, hogy karrier ügyekben tevékenykedjünk, vagy csak egyszerűen élvezzük munkánk gyümölcsét. Egy olyan napra ébredünk, amikor aktív cselekvésünkre van szükség ahhoz, hogy megfontoltan építsünk kapcsolatokat és teremtsük tovább anyagi biztonságunkat.

Július 25. Ezen a napon váratlan, meglepetésszerű események történhetnek, amik nem esnek jól az egónknak. Mindez akkor történik, ha túlzottan ragaszkodunk az irányításhoz, a dolgaink kézbentartásához, és hagyjuk, hogy egónk vezéreljen. Legyetek ma rugalmasabbak, változtassatok a terveiteken, igazodjatok a körülményekhez, ha valami nem működik, engedjétek el.

Július 27-én Telihold lesz Vízöntő jegyében. Ezzel az elengedés időszaka kezdődik, ami abban segít, hogy megszabadulhassunk a meghátrálást okozó mintáinktól.
Belső vívódásaink oka lehet, ha nem akarunk változtatni és elengedni a már nem működi tevékenységeinket, kapcsolatainkat. A kimenekülés helyett inkább vállaljátok fel a megoldást, a határozott döntéseket. Nem biztos, hogy az a megoldás, hogy elfuttok a probléma megoldás elől.

Július 28. Fogyó Hold időszaka előhozhat régi, nem lezárt kapcsolatokat, anyagi problémákat. Tudatos figyelemmel azonban észrevehetitek a hamisságot ezekben a helyzetekben. Ugyanakkor felerősödhetnek vágyain, hogy jobbá váljunk, valami nagy dolgot alkossunk. Viszont ha másokkal hasonlítjuk össze magunkat, nem figyelve saját fejlődésünk eredményeire, akkor könnyen előfordulhat, hogy kevésnek érezzük magunkat és csalódottá válunk.


Mindenkinek csodás, áldásokkal teli júliust kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

A boldogságot választom! Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek