18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a kéztartás ! - Regenerálja a ...

Megosztás
Egészség

Ez a kéztartás regenerálja a szervezetet, erősíti a csontokat; kiváló gyomorproblémák esetén; stressz ellen is használható. Védelmet nyújt a negatív külső energiák ellen: Prithivi-mudra


Mi a Prithivi-mudra?


Kéztartása: Mindkét kézen a hüvelykujj-és a gyűrűsujj hegye összeér, míg a többi ujj egyenesen nyújtva. Kezeit a napfonat előtt tartsa! Naponta 3-szor 10 percig végezze kelet felé fordulva (közben 11-szer rezegtesse a mantrát)!

Mantra: om adi shakti para shakti om. 

Hatása a fizikai világban: véd a negatív energiák ellen.

Testi hatása: normalizálja a testhőmérsékletet, regenerálja a szervezetet, erősíti a csontokat, a körmöket, a bőrt és a hajat; kiváló gyomorproblémák esetén, stressz ellen is használható, védelmet nyújt a negatív külső energiák ellen.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: erős önbizalom, önbecsülés, komplexusoktól való megszabadulás, méltóságteljesség, szépérzék, isteni minőségek énbe áramlása, kielégítetlen mentális kíváncsiság, örömteli, önzetlen adás szándéka.


Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat