18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat 2018. június 13. – Varázs megerősítés a változásokért

Megosztás
Asztrológia

Június 13-án 21 óra 43 perckor lesz a legerősebb az Ikrek Újhold energiája, ezért ha tudjátok, ekkor végezzétek el a varázslatot.


Mivel a teremtő időszak abban tud támogatni bennünket, hogy a mindennapjainkat könnyedebben, saját igényeink szerint éljük, ezért egy különleges varázslatra hívlak benneteket.Ma szó szerint szélnek ereszthetjük vágyainkat, amit megtehettek írásban, ha vágylistát készítetek, de most hatásosabb ha szóban teszitek ezt. A varázslathoz első lépésként alkossátok meg saját varázsmantrátokat, vagyis a pozitív megerősítéseiteket. 

Az Újholdról szóló írásomban már említettem, hogy ezeket a mondatokat minél többször és legalább 28 napon keresztül rendszeresen kell mondogatni ahhoz, hogy valóban változtasson a régi meggyőződéseken.


Gondoljátok végig, mik azok a gondolati minták, amik helyét új meggyőződésekkel szeretnétek feltölteni. Vagy gondolkodjatok azon, miben kell erősíteni magatokat? 

Legjobb, ha 9 megerősítést írtok magatoknak, amik a saját mantráitok lesznek, és ezt a kilenc mondatot kell majd napi szintén ismételnetek legalább kilencszer. Emellett jó, ha ki is írjátok magatoknak jól látható helyre, ha esetleg elfelejtenétek a napi feladatok közepette.
Írok pár példát nektek a kedvenc megerősítéseim közül:
- Értékes és szerethető vagyok!
- Bármire képes vagyok!
- Döntéseim helyesek!
- Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok!
- Könnyedén élem a mindennapjaimat!
- Harmóniában élek magammal!
- Mert megérdemlem!

Ha felkészültetek a varázslatra, akkor keresettek egy nyugodt helyet, lehetőleg a szabadban, ahol elvégezhetitek a szertartást.

Gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, a háttérben halkan szólhat a zene, amely segíti ellazulásotokat. Gondolatban, vagy szóban kérjétek Mihály Arkangyalt, hogy tisztítson meg benneteket minden olyan kétségtől, aggodalomtól, félelemtől, ami a teremtéseteket akadályozhatja.

Amikor úgy érzitek készen álltok, egyik kezetekkel fogjátok meg a homlokotokat a másikkal pedig a tarkótokat. Vegyetek 3 mély levegőt. Ha úgy érzitek már csakis magatokra figyeltek, kezdjétek el hangosan mondani a pozitív megerősítéseket, amiket megalkottatok magatok számára. Mondjátok el sorban mindegyiket, és ismételjétek az egészet kilencszer.

Amikor ezzel végeztetek akkor még üldögéljetek úgy, hogy tartjátok a homlok-tarkó fogást. Gondolatban lássátok, ahogy a mondatok hullámoznak körülöttetek, körbevesznek, feltöltve aurátok minden rétegét, védelmet alkotva körétek. 

Csak üljetek, lélegezzetek nyugodtan, mélyen és hagyjátok, hogy sejtszinten épüljenek be ezek a mondatok minden porcikátokba. Amikor úgy érzitek teljesen eggyé váltatok új meggyőződéseitekkel, akkor vegyetek ismét három mély lélegzetet és köszönjétek meg az Univerzumnak a segítséget és a támogatást.Ne feledjétek, tartós változást akkor tudtok elérni, ha 28 napon keresztül, minden nap elvégzitek ezt a gyakorlatot, amihez szívetek minden szeretetét összeszeditek, minden alkalommal.

Mindenkinek csodás teremtő napot kívánok!

2018. június 13. Ikrek Újhold - Terjeszd szét szárnyaid és emelkedj a magasba!

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Egy elvonulás az Új kezdetekért! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek