18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A hosszú élet kéztartása (Buddha-mudra)

Megosztás
Életmód

Légy lecsendesülve belül! Derűs, nyugodt, mosolygós, tekintélyt sugárzó, heves érzelmeket nem mutató legyen az arcod! Hagyd, hogy a béke és a belső öröm sugározzon tekintetedből!


Kéztartás
A hüvelykujjak hegye összeér. 
A csészét formáló bal kézbe fekszik a jobb kézfej. Kezeit ölbe ejtve tartsa 5-7 percig, közben 11-szer rezegtesse a mantrát!

Mantra: 

om namo narayanaya...

Testi hatása: hosszú élet, visszanyert erő; kiegyensúlyozza a samana vayu-t (vékonybél, gyomor, belek, bélp-erisztaltika, hasüreg); gyomoridegesség, székrekedés, hasfájás, emésztési problémák esetén használható.

Hatása a fizikai világban: semmiből újrakezdés, tiszta élet. 
 
A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: szenvedély lecsendesítés, együttérzés, minden élőlény iránti szeretet, tiszta szeretet, eredeti gondolkodás, lelki tanító, abszolút állapotba visszakerülés, bölcsesség, spirituális gyógyítás.

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.

Késmárki László:Gyógyító kéztartások II. Ankh kiadó 2016.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek