18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. május 29. Nyilas Telihold és Tízmilliószoros nap – Sorsfordító Telihold!

Megosztás
Asztrológia

Fergeteges napnak nézünk elébe, hiszen a májusi Telihold elengedéséhez Tízmilliószoros energiákat kaptunk. Ez a nap sorsfordító lehet, hiszen általa megszabadulhatunk minden kényszeres feladatfelvállalásunktól, amit családi mintaként cipelünk a vállunkon.


A Nyilas Holdban járó Telihold felfedi számunkra azokat a mintákat, amiket vakon követünk, és ami ellen már lelkünk igencsak ellenállna, de eddig nem vettünk róla tudomást.A tüzes jegyben járó Hold és ez a különleges nagy energiákkal bíró nap egy pillanat alatt „kiégetheti” belőlünk korlátozó meggyőződéseinket, ha hajlandóak vagyunk megválni tőlük. Mondhatjátok most, hogy miért ne akarnánk megválni ezektől? Azért, mert ezek biztonságot nyújtanak, még ha nem szolgálnak bennünket akkor is komfortzónánk részét képezik. Ezektől való szabaduláskor érthetetlen módon olyan érzésünk lehet, mintha valamilyen értékünktől kellene megválnunk, vagy mintha kihúznák a szőnyeget a lábunk alól. Mindeközben persze nem kell azon a szőnyegen állnunk, nyugodtan ugorhatunk egyet, beleugorva az újdonságba, a saját magunk által felépített biztonságba. És akkor nem kell fenékre huppannunk, mert nem voltunk hajlandóak megmozdulni.Figyeljétek az érzéseiteket, és változtassatok aszerint. A szívetek irányítsa a gondolataitokat, ne fordítva legyen. A Nyilas jegye, amiben most a Hold tartózkodik, hittel segíti a belső megérzéseinket, a hitnek pedig semmi köze a logikához. Vagy hiszünk magunkban vagy nem, ezt nem lehet logikus magyarázatokkal alátámasztani. A gondolatok abban tudnak segíteni, hogy szívetek vágyát erősítsétek vele, pozitív gondolatokkal. A Telihold a megtisztulásban és az új utakra találásban segít most minket, egy olyan út megtalálásában, amiben az érzés és a gondolat egy irányba tart. Ehhez azonban most meg kell állnunk kicsit, átgondolni hol tartunk saját biztonságunk felépítésében és letisztítani meggyőződéseink rendszerét.


Ahogy szoktuk, gondolkodjunk újra együtt! Tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!

- Felismerted már azokat a meggyőződéseket, amik eddig látszat biztonságérzetet teremtettek számodra? Amennyiben nem, akkor kezd el tudatosan figyelni azokat a helyzeteket, amiben rosszul érzed magad, kinek a mintáját követed? Anyuét? Vagy Apuét? 

- Ha felismerted változtattál ezen? Ha nem, akkor látod már melyik régi hitrendszer akadályozza az új működését? Vagy esetleg rossz érzés szembenézni azzal, hogy azt a szülői mintát követed ösztönösen, amiről megfogadtad, hogy te ugyan nem leszel ilyen?

- Tudsz türelmesnek lenni magaddal szemben, amikor ezeken az ösztönös reakciókon akarsz változtatni? Gondolj bele abba, hogy ezek hány év alatt rögzültek beléd? Ugye tudod, hogy ez nem fog egyik napról a másikra változni, gyakorolni kell sokat, hogy rutinná váljon.

- Dolgozik benned félelem, bűntudat vagy bármilyen rossz érzés azzal kapcsolatban, hogy régi családi mintákat találtál magadban és azt el akarod engedni? Gondolod azt, hogy ezzel szüleidet bántod meg, akiket szeretsz? Ha igen akkor ezt gyorsan engedd el! Mindenkinek a saját útját kell járnia, saját elképzelései szerint, és ettől függetlenül hálásak lehetünk szüleinknek és mindennél jobban szeretjük őket, feltétel nélkül.

- Hallod már saját lelked szavát? Hallod, hogy mitől érezné szabadnak és boldognak magát? Amennyiben igen a válaszod, akkor teszel érte, lelkiismeret-furdalás nélkül, anélkül, hogy önzőnek éreznéd magadat?

- Felismerted már azokat a cselekvési mintáidat, amik azért alakultak ki, hogy nélkülözhetetlennek érezd magad? Amikor elvégzed mások helyett a feladatait, vagy te vállalod át a felelősséget helyette, azzal az ő fejlődését és önmegvalósítását akadályozod. Engedd most el ezeket az ösztönös cselekvési mintákat, és engedd meg családtagjaidnak, gyermekeidnek, hogy tapasztaljanak és fejlődjenek!

- Mennyire érzed magad felelősnek saját családtagjaid boldogságáért vagy döntéseiért? Tudd, hogy ez nem a te felelősséged, mindenki saját boldogságáért és döntéseiért felelős, tehát engedd el gyorsan ezeket a felesleges terheket és változtass a rutinodon!
- A mindennapi munka mellett fontos és biztonságot nyújtó a saját pihenésünk és a szórakozásunk. A következő kérdés, hogy tudsz e pihenni? Vagy azt érzed az édes semmittevés egyenlő a lustasággal? Tanulj meg különbséget tenni a két dolog között. Gondolj az évszakok váltakozására, a természetnek is szüksége van a téli időszakra, hogy erőt gyűjtsön az újjáéledéshez. Nincs másképp ez velünk sem, szükséges egy napot vagy hetet lezárni és megpihenni, mielőtt újabb feladatba fognánk. 


Gondoljátok át ezeket a kérdéseket, válaszoljátok meg magatoknak, és írjátok össze egy listára, amitől szeretnétek megszabadulni, amit szeretnétek megváltoztatni. Ezt a listát pedig az esti Varázslatnál szertartásosan égessétek el, a füstjét adjátok át az Univerzum tisztító energiáinak!

Mindenkinek test-lélek-szellem szintjén működő, saját biztonságérzetet nyújtó, komfortzónát kívánok!

2018. május 29. Telihold varázslat �" Sorsfordító Varázslat a Tűz és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Egy elvonulás az Új kezdetekért! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek