18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. május 29. Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Tűz és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Megosztás
Asztrológia

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen egyben Tízmilliószoros nap is van!


Az egyesített energiák elsöprő változásokat hozhatnak életetekben. A Nyilas jegyében álló Telihold biztosítja azt a hitet, ami segíti az elengedés megvalósulását. A részleteket elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.A varázslatot kezdhetitek azzal, hogy végiggondoljátok azokat a kérdéseket, amiket leírtam a Teliholdas írásomban. 
Aztán, aki ültetett Újholdkor vágyvirágot, az most nézze meg, hogy hogyan állnak a virágok, mennyire fejlődnek? A problémás virágok utalnak a problémás területekre, így azokat kiemelten vizsgáljátok meg, mi lehet a baj? Mivel gyengítitek saját biztonságérzeteteket?Tehát a feladat, hogy minden saját biztonságotokat, saját feladatotokat korlátozó meggyőződést, vagy az ehhez kapcsolódó bűntudatot, félelmet engedjetek el, tisztuljatok meg tőle. Ha velem gondolkodtál és elkészítetted a listádat, akkor most készítsd azt elő a szertartáshoz. Akinek még nincs listája, de szeretne velünk tartani az esti varázsaltnál, az is írjon egyet mindarról, amitől szeretne megválni.

Fontos, hogy a negatív gondolatok helyét feltöltsétek pozitív megerősítésekkel (hiszen Tízmilliószoros nap van), ezért írjatok az égetős lista mellé egy másik listát, amire a pozitív megerősítéseket írjátok. Ez utóbbi listát jó, ha naponta többször elolvassátok, akár sokszor egymás után ismételve, mint egy mantrát. 


Írok pár példát a pozitív megerősítésekre:
- Új meggyőződéseim, mintáim biztonságosak!
- Saját biztonságomért én vagyok a felelős és én teremtem!
- Bármire képes vagyok!
- Feltétel nélkül szerethető vagyok!

Ide kívánkozik OSHO ZEN Tarot kártyából a „Lét” c. lap leírásából egy részlet:
„Te nem véletlenül vagy itt. A létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld - a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a lét szeret téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd.” Osho

Tehát készítsétek el a két listát, a pozitív megerősítéseket tartalmazó listát tegyétek jól látható helyre, hogy minél többször elolvassátok. Akár a fürdőszobai tükörre is rakhatjátok, így egyfelől minden alkalommal, amikor belenéztek, a lista is szembe néz veletek, másfelől elmétek a pozitív állítást összeköti a képpel, ami visszanéz a tükörből, vagyis önmagatokkal. Amikor belenéztek saját szemetekbe, akkor a megerősítéssel lelketek is eggyé válik, és megjelenik a pozitív érzés is a gondolat mellé.
A pozitív megerősítésekhez használhattok mudrát (speciális ujjtartás), ami segíti az elme „újraprogramozását”. Egyik ilyen a Föld-mudra, ami a gyökércsakra energiájára hat, segít abban, hogy kitartóak legyetek, és magabiztosak. Mindkét kezeteken könnyedén nyomjátok össze a hüvelyk és gyűrűsujjak hegyét. A többi ujjatokat nyújtsátok ki. Amíg tartjátok a mudrát, mondjátok ki hangosan dicsérő szavakat önmagatokról.


Telihold estéjén végezzétek el a szokásos szertartást:

Használhatjátok a Holdoltárt hozzá, de az is elég, ha gyertyát (legjobb az ezüstszínű) gyújtotok. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet is, ami szintén támogatja az elengedést.

Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedéshez is használhattok speciális ujjtartást. A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a felírt korlátozó hitrendszerektől könnyebben megszabaduljatok. A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.Miközben az ujjaitokat a speciális tartásban tartjátok, képzeljétek magatokat egy óriási tábortűz mellé. Fogjátok a listátokat és dobjátok a tűzbe, ahol egy pillanat alatt hamuvá válik.

Lélegezzetek nyugodtan, mélyen és várjátok meg amíg a tűz szépen elalszik és már csak a hamu marad utána. Ezután képzeljétek el, ahogy a Hold felől egy óriás égi porszívó nyúlik a Föld felé és az egész hamukupacot egy pillanat alatt felszippantja. Amikor már a hamu teljesen eltűnt, az égi porszívó eltűnik és egy gyönyörű fénynyaláb közeledik felétek. 

Engedjétek el a méregtelenítő mudra ujjtartását és váltsatok a föld mudrára. A fénynyaláb közben eléri a fejtetőtöket, a koronacsakrátokon keresztül eláraszt benneteket áldásaival és szeretetével. Érzitek ahogy a fény végig halad egész testeteken, egészen a lábujjaitokig, majd tovább halad a föld középpontja felé egyesíti energiáját a föld energiájával, majd visszatér a talpatokon keresztül, feltölti minden porcikátokat az ég és a föld egyesített energiájával. 

Érzitek, ahogy a szeretet fénye belső tüzeteket is lángra gyújtja. Már nem féltek semmitől, legyőzhetetlennek és bármire képesnek érzitek magatokat! Váljatok eggyé az érzéssel, élvezzétek a pillanat varázsát.

 

Ha úgy érzitek már teljesen eggyé váltatok a szeretet fényével, akkor engedjétek el az ujjtartást és most a valóságban is adjátok át a listátokat a tűz energiájának. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

A mai napon segítheti a varázslatot, ha az ásványok közül szodalitot viseltek, vagy marokkövet tartotok magatoknál.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől megszabadultatok, ami akadályozta, hogy biztonságban érezzétek magatokat az új komfortzónátokban.


Varázslatos Teliholdat kívánok mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek