18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. május 15. Bika Újhold – Belső bölcsességünk működése a gyakorlatban

Megosztás
Asztrológia

A májusi Újhold egy nappal az Uránusz bolygó jegyváltása előtt köszönt ránk. A változások előszelét már mindannyian érezhetjük, ehhez szinte ajándék ez az új kezdeteket hozó holdas energia.


Újhold napján megsokszorozódnak az energiák, ezért használjátok ki, hogy saját biztonságotokat az új meggyőződéseitek segítségével megalapozzátok.

Mivel a hónap az erőteljes változásokról szól, ezért ezen a napon az Újhold varázslat vágy virágosláda készítése lesz, amibe most megújult komfortzónánk meggyőződései kerülnek. A varázslatról olvashattok az erről szóló írásomban.

Miért is kell új komfortzónát kialakítanunk? 
Ahogy már említettem az Uránusz bolygó jegyet vált május 16-án, ami nem sűrűn történik meg, hiszen egy jegyben 8 éven keresztül tartózkodik. A bolygó a nagy felszabadító, aki most energiáival azokból a helyzetekből szeretne kimozdítani bennünket, amibe belelustultunk, pedig tudjuk, hogy változtatni kellene. Ehhez társul most az Újhold szintén a Bika jegyében, támogatva azt, hogy megtegyük az első lépéseket, és olyan biztonságot építsünk ki magunknak, amiben nem csak fizikailag és szellemileg, hanem lelkileg is otthon érezzük magunkat. Ezt a komfortzónát kell most feltöltenünk olyan meggyőződésekkel, vagy hívhatjuk hitrendszereknek, amik mint egy biztosítókötél segítenek a változások közepette. 


Tehát most álljatok meg egy pillanatra, és gondoljátok át életeteket!
Hol van az a terület, ami csak szenvedést hoz és egyre nyomasztóbb számotokra? Ami már nagyon idegesítő és boldogtalanságot okoz? Amennyiben megtaláltátok, akkor most gondoljátok végig mit tehettek azért, hogy változzon ez a helyzet? Mivel tudnátok saját lelki és fizikai biztonságotokat megteremteni? Ezeket írjátok össze vágytáblátokra, vagy ültessétek el vágyvirágosládátokba.

Megint segítenék nektek egy kis közös gondolkodással.

- Azt már tudjátok, hogy mik azok a meggyőződések, amin változtatnotok kell. El tudjátok képzelni, hogy milyen lesz majd az az élet, amit önmagatok hitrendszere irányít? Át tudjátok érezni azt a lelki békét, amit a biztonság érzete nyújt számotokra? Próbáljátok minél többször és minél aprólékosabban átélni ezt az érzést, hinni benne, mert ezek az érzések segítenek abban, hogy biztonságotok lelki szinten is beépüljön a mindennapokba.

  • El tudjátok képzelni azt, hogy ebben a megteremtett biztonságban önmagatok lehettek és bátran kiállhattok elképzeléseitek mellett? 
  • El tudjátok képzelni azt, hogy mindezt bűntudat nélkül teszitek? És el tudjátok azt képzelni, hogy egyáltalán nem kell másoknak megfelelnetek, mert annyira bíztok magatokban és saját szerethetőségetekben?
  • Amennyiben a kérdések kapcsán bármilyen rossz érzés merül fel bennetek, akkor próbáljatok rájönni arra, mitől féltek? Miért nem hiszitek, hogy megérdemeltek egy olyan mesés életet, ami rólatok szól?
  • El tudjátok képzelni, hogy mindamellett, hogy saját érzelmi igényetekre tekintettel vagytok, másokéról is tudtok gondoskodni? 

És mindezt úgy teszitek, hogy nem kell lemondanotok saját igényeitekről? 


Senki nem azért született, hogy szenvedjen, a nehézségek mindig tanítóink és fejlődésünk segítői. Mindaddig amíg ellenük küzdünk, addig energiát adunk neki, és egyre nagyobbra hizlaljuk. legyetek hálásak azért, amivel már most rendelkeztek és a hála magas szintű rezgése által egyre több csodában lesz részetek.Amennyiben végiggondoltátok a kérdéseket, és összeírtátok új komfortzónátok alkotóelemeit, akkor most az a feladat, hogy a gyakorlatban is próbáljátok ki, hogyan működnek. Az Újhold utáni időszak feladata, hogy figyeljetek a belső bölcsességetek hangjára, amely a lelketeken keresztül üzen. Az most a feladat, hogy csakis olyan meggyőződések maradjanak, amivel lelki szinten tudtok azonosulni, hiszen ezzel tudjátok saját belső harmóniátokat és testi egészségeteket is megteremteni. Legyetek türelmesek, mert ez olyan, mint amikor egy új tudást próbálunk ki, először kicsit idegen, de ahogy megszoktuk a boldog biztonság érzését, már minden rutinná válik. Ekkor már valóban elhisszük, hogy megérdemeljük ezt a csodát.Ne felejtsétek, ez a változás hónapja, ami azoknak hoz előrelépést, akik hajlandóak változtatni, vagy már megelőzve az időszakot önként tettek lépéseket és a boldogságot választották.

Mindenkinek csodás újrakezdést kívánok!

Dudás Mária asztrológus
06304515002

2018. május 15. Újhold Varázslat �" Új, virágzó komfortzóna

Augusztusi elvonulás az Újhold fényében! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek