18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. május 15. Újhold Varázslat – Új, virágzó komfortzóna

Megosztás
Asztrológia

Már áprilisban készítettünk egy vágy virágosládát, de az saját egyéniségünk erősítéséről szólt. Most viszont az új komfortzónánk virágait ültetjük el.


A százszoros támogató energiákat hozó Bika Újhold, egyesülve az Uránusz bolygó felszabadító jegyváltásával köszönt ránk, így a varázslat is ezeket az egyesített energiákat hasznosítja majd. Az Újhold részleteit elolvashatjátok erről szóló írásomban!


Vágy virágosláda

A varázslathoz megint segítőül hívjuk Cordelia Istennőt, aki a virágok, valamint a virágtündérek álomszép istennője. Mindemellett a változások közepette az egyik legnagyobb segítőnk lehet. Nem kell semmi hókusz-pókusz ahhoz, hogy meghalljon benneteket, elegendő, ha lehunyjátok a szemeteket és elképzelitek, ahogy egy szép tavaszi délutánon tarka virágokkal teli réten álltok vagy sétáltok. Ezután már csak szólítanotok kell a szép Cordelia Istennőt.Ültessük el a lelki biztonságot nyújtó komfortzónánk virágait!
Az elültetett meggyőződések fogják szimbolizálni a lelki virágzásunkat. Ahogy magatokban figyelitek, hogy a meggyőződés működőképes e, úgy a virágok is megmutatják számotokra fejlődésükkel, hogy az a hit valóban biztonságot nyújt e számotokra.
Első lépések
Első lépésként teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok. Szólhat közben lágy relaxációs zene, gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, ami biztosítja, hogy a tér ahol vagytok, védett legyen.
Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtő energiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. A mai nap energiáinak a holdkő, és a rózsakvarc a megfelelő.

Amikor úgy érzitek, felkészültetek, akkor kérjétek Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.

Majd az előkészített virágládába ültessétek el új komfortzónátok virágait! Példaként írok párat, de mindenképpen azokat ültessétek el, amivel belső bölcsességetek is egyet ért. Ültethettek önérvényesítő kommunikációt, boldogságot, szeretetet, hálát, lelki békét, érzelmi biztonságot, bőséget…stb. Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra, amit szeretnétek megteremteni, amit az a növény képvisel, és köszönjétek meg, hogy a segítségével biztonságban vagytok test-lélek-szellem egységében. Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban.
Szépen ültessétek el mindegyik növényt sorjában, ugyanezen módon.
Amikor a palántázás végére értek, mondjatok köszönetet a földnek, Cordelia Istennőnek és a természet Angyalainak, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket.


Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne új biztonságot nyújtó komfortzónátokat. Köszönjétek meg fejlődéseteket, és figyeljétek, hogyan fejlődnek a virágok. A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is kell foglalkozni, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.
Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel kapcsolatban. Esetleg nem is hiszitek, hogy így élhettek? Vagy nem hisztek magatokban? Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi hitrendszerek, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?
Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!

Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt és virágzó vágynövényeket!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek