18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csuja Imre ismét kiáll az életmentésért - Csatlakozz Te is hozzá adód 1%-ával!

Megosztás
Pay

„Van úgy, hogy keménynek kell lenni!” Ismerősek Bala szavai? Két éve nagyszabású kampányt indított az Országos Mentőszolgálat Alapítvány Győrfi Pál és a Valami Amerika sztárjaival a laikus újraélesztés népszerűsítésére. A cél azóta sem változott, vagyis közös felelőséggel kell tennünk azért, hogy minél több újraélesztés végződjön happy enddel! "


Megdöbbentő adat, hogy ma Magyarországon naponta 70-en esnek a hirtelen szívhalál áldozatául.


Vészhelyzetben viszont az emberek csupán 10%-a tud újraéleszteni. Ijesztő még csak belegondolni is, hogy amikor környezetünknek kiszolgáltatva az életünkért küzdünk, az esetek többségében éppen a körülöttünk állók lélekjelenlétén és tudásán múlik szinte minden.


Pedig ilyenkor nincs helye a tétlenségnek. 

Hiszen mit árthatnánk?! Az életbe kell visszahoznunk a bajbajutottat! Az időben megkezdett újraélesztés életmentő lehet, és csak a mellkas nyomásával, levegőbefújás nélkül is lehet életet menteni! 

Ha nem is te leszel a következő, aki laikusként életet mentesz, egy apró figyelmességgel támogathatod a mentők életmentő munkáját.
 
Pár hét múlva eljön az adóbevallások leadásának határideje. Itt a lehetőség, hogy személyi jövedelemadód 1%-át az Országos Mentőszolgálat Alapítvány javára ajánld fel! 
Az adó 1% értékes támogatás a mentők munkájához és az életmentő eszközök beszerzéséhez, egy felajánlás ugyanis átlagosan 3800 forintot ér.

Felajánlásodat rendelkező nyilatkozaton vagy az ügyfélkapun keresztül is beküldheted!
A mentőalapítvány honlapján segítséget kapsz a rendelkezés elkészítéséhez:

Mentőalapítvány

Állj ki te is az életmentésért, add adód 1%-át a minél több sikeres újraélesztésért!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat