18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. április 30. Skorpió Telihold – Lelki teherletétel

Megosztás
Asztrológia

Az április végi Telihold a Skorpió jegyében igen intenzív, átalakító energiákkal érkezik. A Telihold és az azt követő időszak mindig a megtisztulásról, elengedésről szól, ami most lelki szintű, ösztönös cselekvési mintáinkat érinti. Ennek megfelelően egyszerre érezhetünk érzelmi síkon erős belső feszültséget, ugyanakkor a fizikai tüneteink is felerősödhetnek.


Mind a lelki, mind a fizikai tünetek abban akarnak segíteni, hogy rájöjjünk arra, mihez ragaszkodunk túlzottan, mit nem tudunk elengedni, vagy veszteségeinkből megemészteni.A Telihold munkájának nagy segítője az időszakban látszólagos hátráló mozgást végző Plútó és Jupiter bolygó is, ami energiájával támogat bennünket abban, hogy valódi lelki mélységekig hatoljunk, megnyitva ezzel tudattalanunk eddig még zárva maradó ajtaját. Segítségével szembe tudunk nézni a problémák gyökereivel, elfojtott lelki sérülésekkel és megtalálhatjuk a feldolgozás módját, megoldását. Belső munkánk során elkerülhetetlenül kerülnek felszínre a lelki problémáinkkal kapcsolatos belső vívódásaink és meg nem válaszolt kérdéseink.

A sorsbolygó sem akar kimaradni ebből, és segítő kezet nyújt ahhoz, hogy indulatainkat megfékezve rájöjjünk a számunkra nehéz helyzet tanítására.

Ahogy mindig most is írok nektek segítő kérdéseket ahhoz, hogy könnyebben menjen az elengedés, átalakulás időszaka. Használjátok ki most ezt a segítő időszakot önelemzésre, változásra.


Tedd fel a kérdéseket!


- Tisztán látjátok már milyen örökölt meggyőződésmintákhoz ragaszkodtok? Azokra gondoljatok itt ahogyan ösztönösen reagáltok bizonyos helyzetben és amiről egyébként tudjátok, hogy megnehezíti az életeteket.

- Mit éreztek akkor, amikor arra gondoltok, hogy adott helyzetben másként kellene reagálnotok? Éreztek feszültséget? Vagy azt érzitek, mintha valamilyen értékes dolgot akarnának elvenni tőletek, amitől meginog a biztonságérzetetek?

- Van már elképzelésetek arról, hogyan változtatjátok meg ezeket a meggyőződéseket, cselekvési mintákat?

- Tisztán látjátok már milyen eszközökkel tudtok sikeresek és boldogok lenni a mindennapokban? Ismeritek a valós adottságaitokat?

- El tudjátok képzelni, hogyan alakulna az életetek ha a meggyőződéseitek nem korlátoznának? És ha erre gondoltok, akkor milyen érzések törnek elő belőletek? Szorongtok, vagy azt érzitek, mintha egyre nagyobb feszültség lenne bennetek? Vagy kétségbeesést éreztek? Nézzetek magatokban és gondolkodjatok rajta, vajon miért van így?

- Ha kishitűek vagytok, miért nem tudjátok elengedni a kételkedéseiteket? Miért nem bíztok magatokban?

- Gondoljátok végig azt is, hogy miért veszitek át mások terheit? Mert így érzitek magatokat fontosnak, értékesnek? Észreveszitek, hogy mindeközben saját magatokra nem fordítotok időt?

Szánjatok időt magatokra, könnyítsetek terheiteken, hiszen csodálatosak vagytok és mindenki megérdemli, hogy feltétel nélkül szeressék!


Sikeres lelki megtisztulást kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2018. április 30. – Engedd el lelki terheidet!

Dudás Mária

06304515002


A változást választom!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek