18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2018. április 30. – Engedd el lelki terheidet!

Megosztás
Asztrológia

A titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, amivel egy újabb elengedős, megtisztulós időszak kezdődik. Ismét önvizsgálatot kell tartanunk, mi az, amihez még mindig ragaszkodunk, és amik miatt nem tudunk önmagunk lenni, saját utunkat járni.


A Skorpió jegyének jellemzője, hogy a mélységek felé hatol, így segítségével nagyon mélyen elnyomott tudattalan minták kerülhetnek felszínre. 


Ezek a tudattalan cselekvési minták, érzelmi reakciók formájában negatívan befolyásolhatják belső hitünket, kétségeket keltve bennünk. 

Ha ösztönösen éljük életünket, sodródunk az eseményekkel, akkor ezek az emlékek és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek irányításuk alatt tartanak, megakadályozva lelki szabadságunkat.

Telihold napján százszoros energiák segítenek bennünket lelki újjászületésünkben, így javaslom, használjátok ki a lehetőséget és végezzétek el este, a Telihold varázslatot. Ideális időpont erre most 21 óra körül adódik.


Az esti varázslat előtt készítsétek el a listát mindazon dolgokról, amiket szeretnétek elengedni, megváltoztatni, mindazt ami béklyóban tart. Használjátok a Hold és az Univerzum varázslatos energiáját ehhez.

Ezután keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsatok meg egy fehér gyertyát, és csendesedjetek el. Halk zene is mehet a háttérben, ami segíti ellazulásotokat. Ha úgy érzitek felkészültetek a szertartásra, akkor végezzétek el ezt a vizualizációs gyakorlatot.Gondolatban lássátok magatokat egy éppen csak pislákoló tábortűz mellett. Ezután hívjátok magatok mellé az elengedést segítő Angyalokat. Kérjétek meg őket, hogy alkossanak gyógyító kört, és álljatok ennek a szeretetben tündöklő körnek a közepébe. Lássátok, ahogy az Angyalok csodálatos fehér fényben tündöklő energiája eggyé válik és körbe vesz benneteket. A tábortűz is egyre magasabb lánggal ég, lángja már szinte elér az égig.

Amikor már elég nagy a tűz akkor lépjetek közelebb és dobjátok be a tűzbe a listát, mindazon fájdalomról, régi tapasztalatról, amitől most szabadulnátok. A lista egy pillanat alatt füstté válik és a tűz lángján keresztül távozik az Univerzális szeretetforrásba, megtisztítva ezzel lelketeket a korlátozó meggyőződésektől. Gondolatban álljatok még az angyali szeretetkörben és várjátok meg, amíg a tűz lángjai elcsendesednek, majd már csak pislákolni kezdenek.

Ekkor az Angyalok által alkotott kör szétválik, és ahogy felnéztek látjátok, hogy egy csodálatos vízesés körvonala rajzolódik ki. Ekkor az Angyalok kézen fognak és odakísérnek benneteket. Lépjetek most be a szeretet csodálatos, tisztító hatású vízesése alá, és hagyjátok, hogy vize teljesen megtisztítson benneteket minden korlátozó meggyőződésetektől. Amikor úgy érzitek megtisztultatok, lépjetek ki a vízesés alól, és búcsúzzatok el az Angyaloktól.

Most már csak magatok vagytok, de még sem érzitek magatokat egyedül, elhagyatottan, hiszen az Angyali szeretet minden porcikátokat átjárta, erővel töltött fel benneteket.

Még üljetek egy kicsit csendesen, ebben a nyugodt és megkönnyebbült állapotban, élvezzétek a boldogságot, ami átjár legbelül, és amitől lelketek szinte szárnyal.

Ezután nyissátok ki a szemeteket és itt a fizikai létben is égessétek el a listátokat, majd adjátok át a hamut a víznek.
Amennyiben úgy érzitek, hogy vannak olyan ragaszkodásaid, amiktől nehezebb elszakadnotok, ismételjétek meg ezt a vizualizációt az elkövetkező két hétben, akár minden nap. Mindaddig, amíg semmilyen rossz érzés nem jelenik meg bennetek a vizualizáció alatt.


Varázslatos Teliholdat kívánok mindenkinek!

2018. április 30. Skorpió Telihold - Lelki teherletétel


Dudás Mária asztrológus

06304515002

A változást választom!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek