18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018 Április 16. Kos Újhold – Egyéniségünk kibontakozásának megalapozása

Megosztás
Asztrológia

z áprilisi Újhold a Kos jegyében köszönt ránk, de pár óra elteltével már a Bika jegyében folytatja égi útját a Hold. Így a nap százszoros energiáit egyesíthetitek a Tűz és a Föld energiájával is.


Az Újholddal beköszönt a teremtő időszak, amikor vágyaitok érdekében gyakorlati lépéseket tehettek, a most elültetett „vágyvirágok” virágzását teremtő energiák támogatják. 


A megújulás most rólatok szól, saját egyéniségetek megalapozásáról.A hónap végi Teliholdnál és az azt követő fogyó Hold időszakában elengedhettétek régi meggyőződéseiteket, amik akadályozták, hogy önmagatok lehessetek. 

Az Újhold időszakában pozitív, egyéniségeteket erősítő meggyőződésekkel tölthetitek fel a régiek helyét. Ezek rögzüléséhez és automatikus működéséhez idő kell, így legyetek türelmesek magatokkal szemben. 

Gondoljatok csak arra, ha elvetitek a kertben a magvakat, akkor is idő kell ahhoz, hogy kicsírázzon, kihajtson és virágba boruljon. A régi meggyőződések olyanok, mint a kertben a gyomok, ápolás nélkül is erősek, és elnyomják az ültetett növényeket, elszíva előlük a táplálékot és megakadályozzák növekedésüket. 

Ha csak nyesegetjük őket, akkor egyre erősebbek, de ha végleg kigyomláljuk, akkor eltűnik a hasznos növény fejlődésének akadályozója.Tehát érdemes napi szinten foglalkozni egyéniségetek erősítésével, pozitív megerősítéseket ismételni, hogy egyre erősebbé váljatok, és új biztonságérzetetek teremtődjön, ami mindentől és mindenkitől független.

Nézzük meg miben támogat az áprilisi Újhold és a növő Hold időszaka bennünket.


Itt az ideje, hogy saját egyéniségetek kerüljön a középpontba, felépítsetek valami újat, maradandót, ami értetek van és a ti biztonságotokat szolgálja, és ami erőt ad távlati céljaitok eléréséhez. Lehet, hogy még bizonytalannak érzitek magatokat, de a cél, hogy magatokat erősítsétek és megingathatatlanul higgyetek magatokban. 

A nehézségektől sem szabad megijednetek, segítségül jönnek, ki akarnak mozdítani a holtpontról, és jelezni akarják, hogy valamelyik hitrendszer gyökere még nem lett teljesen eltávolítva. 

Álljatok neki a „gyomlálásnak” újra, és a legapróbb gyökér maradványt is távolítsátok el. Tulajdonképpen a legjobb gyomirtók a pozitív megerősítések, hiszen minél többször mondjátok el, gondoltok rá, annál erősebbé válik, kitölti a régi hitrendszer helyét, lehetőséget sem adva neki arra, hogy újra kihajtson.Saját korlátaitok ledöntésével, határozott cselekvéssel egyre erősebbnek fogjátok magatokat érezni és a lehetőségek ajtaja megnyílik előttetek. De ha csak álmodoztok, akkor nem fog történni semmi, marad minden a régiben.


Tehát ne késlekedjetek, lépjetek rá egyéniségetek szerinti útra, tegyetek meg minél több lépést a változásokért, hogy minél több lehetőség ajtaja megnyíljon előttetek. Annak is itt az ideje, hogy amit tanultatok a gyakorlatban is megvalósítsátok. Ha úgy érzitek váltanátok, és mást csinálnátok, akkor vágjatok bele! Az nem jó hozzáállás, hogy majd megvárom, amíg a lehetőség bekopogtat hozzám, keresni kell a lehetőséget, és bátran belevágni.

Azt azonban tudnotok kell, hogy csakis az életutatoknak megfelelő megvalósulásra számíthattok, tehát nézzetek minden kudarcra úgy, mint egy segítségre, amely meg akar óvni attól, hogy letérjetek saját utatokról.Egy dologra figyeljetek! Nagyon sok ötlet fogalmazódhat meg bennetek, úgy érezhetitek szellemetek állandó pörgésben van, az se tudjátok mibe is kezdjetek. Egyfelől szükséges az elme megpihentetése, hogy idegrendszeretek ne merüljön ki, másfelől a mindenbe belekapás szétszórtsághoz vezethet, amivel aztán a teremtéseteket is akadályozhatjátok. Sokkal hatékonyabbak tudtok lenni, ha egyszerre egy dologra koncentráltok, megteszitek az elinduláshoz szükséges minden lépést, és csak utána vágtok bele a következő feladatba.

Nézzetek úgy vágyatokra, mint egy süteményre. Amikor sütésre készülünk, akkor átgondoljuk, milyen alapanyagokra van szükség, mi az, ami van a hűtőben/kamrában. Aztán összeírjuk a bevásárló listát, mit kell még hozzá megvenni.

Tegyétek most ezt a célotokkal is. Gondoljátok át, mire van szükség ahhoz, hogy a célsütitek elkészüljön. Aztán gondoljátok át azt is, hogy mik azok a képességek, eszközök, amivel még nem rendelkeztek, vagy erősíteni kell magatokban. Írjátok össze mindezt és azt is, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy a hozzávalókat megszerezzétek.Ahogy mindig, most is írok nektek kérdéseket, amin elgondolkozva könnyebben rátaláltok a hozzávalókra.

- Mennyire áldozzátok fel saját céljaitokat mások érdekében, vélt vagy valós kötelességtudatotok miatt?


- Vannak bennetek félelmek a változástól? Miért ragaszkodtok megszokásaitokhoz?


- Ismeritek a belső értékeitek? Látjátok azt, hogy feltétel nélkül szerethetőek vagytok?


- Mennyire tudtok megújulni? Ha nem tudtok, akkor miért van ez? Miért ragaszkodtok régi énetekhez, vagy a napi rutinhoz?


- Mennyire érzitek az egyensúlyt akár belsőtökben, akár a környezetetekben? Mit kellene tenni azért, hogy valóban egyensúly legyen az életetekben?


- Vannak céljaitok? És képesnek tartjátok magatokat arra, hogy elérjétek? Ha nem akkor min kellene változtatnotok, hogy bízzatok magatokban?


- Látjátok magatokban azokat a tanult mintákat, amik hátráltatnak benneteket?


- Engeditek, hogy a belső szabadságvágyatok teret kapjon? Amennyiben nem érzitek azt, hogy szabadon dönthettek, az miért lehet?


- Mennyire hisztek magatokban? És a belső hiteteket mennyire tudjátok képviselni a környezetetekben?Fordítsatok időt arra, hogy átgondoljátok ezeket a kérdéseket, segítőtök lesz abban, hogy rátaláljatok a teremtő időszak feladataira.

Ha egy szemet gyönyörködtető külső tükröt akartok magatoknak, ami mutatja saját fejlődéseteket, akkor készítsétek el a varázslatos vágy virágosládát!Csodás teremtő napokat kívánok!


2018 Április 16. Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

Dudás Mária asztrológus

06304515002Elakadtál, tanácsra van szükséged?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek