18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Amikor minden HAJSZÁL számít! - És akkor is, ha még NEM!

Megosztás
Szépség

Ezért tisztítsd meg a hajkefédet minden használat előtt! Van, akinek még nem számít, mennyi hajszála hullik ki. És van, akinek minden hajszál számít!


Hogyan néz ki most hajkefénk?
Vannak benne hajszálak? Esteleg több is?
Hetente egyszer vagy még ennél is kevesebbszer tisztítjuk meg hajkefénket?

Mindjárt kiderül, miért érdemes minden használat előtt teljesen megtisztítani hajkefénket a hajszálaktól.

Nem gondolnánk, de teljesen ésszerű a magyarázat. 

Hibába vásárolunk extra puha sörtékkel rendelkező hajkefét, amelyiknek a végein pici bogyók is vannak, ha a beletapadt hajszálakat nem távolítjuk el.

Ezekbe a hajszálakba ugyanis beleakadnak az ép hajszálak, és azokat kitépjük velük.
Éppen úgy zajlik ez a folyamat, mint, amikor kócos hajunkat kifésüljük, és nem tartjuk feszesen az adott tincset különösen a hajtő résznél.Akinek tényleg minden hajszál számít, és hullik a haja, érdemes ezt bevezetnie a mindennapokba, miszerint hajkeféjéből minden használat előtt eltávolítja a beletapadt hajszálakat.

Akinek még nem számít minden hajszál, és belefér, ha picivel több hullik ki, mint az természetesen történne, elővigyázatosságból óvhatja meg haját.
Nem szabad elfelejteni, hogy változó korban a hormonháztartás felborulásával sokan szembesülnek a hajhullás tényévéle. Még azok is, akiknek dús hajkoronájuk volt.
És ekkor bizony nem mindegy, mekkora mennyiség „akár” felét veszítjük majd el. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat