18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Amilyen a lábad formája, olyan a SZEMÉLYISÉGED!

Megosztás
Tipológia

Azt mondják kezünk sokat elmond rólunk. Nos LÁBUNK is! Azon túl, hogy milyen szépen van kifestve, mennyire ápolt, léteznek tipikus láb formák, melyekhez tipikus személyiségjegyek is tartoznak! Milyen forma kategóriába tartozik lábad?


Paraszt láb

Paraszt lábformáról akkor beszélünk, ha mindegyik lábujj ugyan olyan hosszúságú. Ezek az emberek visszafogottak, rendkívül megbízhatók, és lojálisak. A rend és tisztaság nagyon fontos számukra. Két lábbal áll a földön, még az átlagosnál is racionálisabb gondolkodásmódú, akit ritkán vezetnek érzelmei.


Elálló kis lábujj

Ez egy különleges és nagyon ritka lábforma típus. Ennek megfelelően tartozik hozzá az általános személyiségjegyeken kívül egy speciális is.
Azok az emberek, akik elálló kis lábujjal rendelkeznek kalandot szeretők, nyitott személyiségek, akik nagyon rosszul viselik az unalmat.
A kalandokat azonban nem csak általánosságban szeretik!
Aki elálló kis lábujjal rendelkezik, jó eséllyel lép félre!
A hűség ugyanis erre a típusra legkevésbé sem jellemző.


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek