18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Amilyen a lábad formája, olyan a SZEMÉLYISÉGED!

Megosztás
Tipológia

Azt mondják kezünk sokat elmond rólunk. Nos LÁBUNK is! Azon túl, hogy milyen szépen van kifestve, mennyire ápolt, léteznek tipikus láb formák, melyekhez tipikus személyiségjegyek is tartoznak! Milyen forma kategóriába tartozik lábad?


A meleg idő megérkeztével lekerülnek a mindent elfedő bakancsok és csizmák. Szívesen viselünk szandált, amiben bizony látszik lábunk formája.

Milyen lábforma típusok léteznek?
Egyes lábtípus formák milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek? Római láb

Római lábforma típusról akkor beszélünk, amikor a nagylábujj és a közvetlenül mellette elhelyezkedő lábujj ugyan olyan hosszúságú.
Azok az emberek, akik római lábformával rendelkeznek igazán társasági beállítottságúak. Nem szeretnek egyedül lenni. Kalandosak, szeretnek utazni, és új kultúrákat felfedezni. Közülük kerülnek ki nagy arányban a sikeres emberek is. Szerelem tekintetében különösen szenvedélyesnek mondhatók.

Láb szélesség


Annak is van jelentősége, milyen széles a láb. Minél szélesebb a láb, annál erősebben megjelenhet a hangulatingadozás, ami nem csak saját magának okoz kellemetlenséget, de embertársai is tehernek élik meg.


Görög láb

Görög lábformáról akkor beszélünk, amikor a nagylábujj mellett elhelyezkedő második lábujj hosszabb, mint a nagylábujj.
Azok az emberek, akik görög láb formával rendelkeznek optimisták, könnyen fel tudnak lelkesülni. Ezen túlmenően nehezen viselik a stresszhelyzeteket. Személyiségükben megjelenik a dominancia is, ami elkíséri őket még a hálószobába is. Tehát otthon és a munkában is domináns személyiség.


Paraszt láb

Lapozz tovább, hogy megtudd milyen a paraszt láb forma!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat