18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018 április havi horoszkóp – Új ciklus kezdete a mindennapokban

Megosztás
Asztrológia

Április a Kikelet, a tavasz hónapja, amikor már inkább a jó idő dominál, és a bolondos időjárás ellenére a természet újjászületésének csodáját élhetjük meg.


Ugyanilyen új ciklus , tavaszi megújulás indulhat el otthonunkban is, a hónap energiái családunkban ennek elindítását támogatják. Igaz növekszik bennünk a lelkesedés, az optimizmus, keressük a távlati célokat, de valahogy nehezebben fogadjuk el, hogy ez nem fog egyik napról a másikra megvalósulni. 
Mindemellett a problémát az a kettősség okozhatja, hogy tudjuk céljaink elérése anyagi áldozatokkal járhat, de valahogy nehezen vesszük rá magunkat a pénzköltésre. Akár oda is eljuthatunk, hogy rágörcsölünk a spórolásra, a bebiztosításra. A hónap a határozott cselekvést várja el tőlünk és akkor tud támogatni, ha hiszünk abban, hogy az ebben az időszakban hozott anyagi áldozatvállalás, elismerést és anyagi biztonságunk megalapozását hozza meg. Tehát ha már régóta szeretnétek valami új dolgot megvásárolni, akkor tegyétek meg azt önként, ne halogassátok tovább, nehogy sorsikus tanítás által veszítsétek el az oly gondosan őrzött pénzt.

A hónap elején még erősen dolgoznak a kosos energiák, de ellensúlyként már jelen vannak a földies energiák, amik igyekeznek megzabolázni a heves tüzességet. Ez egyfajta belső feszültséget is okozhat, hiszen alapvetően türelmetlenek lehetünk, azonnal szeretnénk megvalósítani, amit kigondoltunk, de valahogy azt érezhetjük, hogy valamilyen erő visszahúz, akadályoz. Akkor tudunk hatékonnyá válni, ha türelmet gyakorlunk, és igyekszünk minden belső indíttatásunk ellenére, szabályozottan és tervszerűen megvalósítani elgondolásainkat.
A hónap vége felé már inkább a földies energiák lesznek dominánsak, amik már jelentősen fékezik a türelmetlenséget, és támogatják gyarapodásunkat, biztonságteremtésünket. Főleg az Újhold utáni időszak hozhat kedvező lehetőségeket és változást életünkben. Az áprilisi Újhold segít majd abban, hogy a tavaszi újjászületést egyéniségünk kibontakoztatásában, saját biztonságunk megteremtésében éljük meg, majd a Telihold a lélekszintű kötelességtudatunkkal kapcsolatos ösztönös cselekvési mintáink elengedését támogatja.


Folytassuk a hónap retrográd hatásaival.

Még márciusban kezdte meg látszólagos hátráló mozgását a Jupiter és a Merkúr.
Nem tudom ki hogyan élte meg a Merkúr retrográd hatását, de sokan jelezték, hogy minden lelassult, nehezebben működött, és sokkal több probléma merült fel akár szerződéskötéssel kapcsolatosan, akár ügyek intézésében. Ez a hatás már csak április 16-ig tart, és remélhetőleg gyengülni is fog. Azért addig is legyetek tudatosak, és óvatosak.

A Jupiter bolygó március 9-én kezdett látszólagos hátrálásba, és ezt még hosszabb ideig, egészen július 11-ig folytatja is. Emlékeztetőül már csak annyit írnék erről, hogy mindazokat a problémákat tárhatja fel, amit vagy nem akarunk meglátni, vagy eddig halogattuk a megoldást.Április vége felé két újabb planéta vált irányt nehezítést hozva mindennapjainkba. 

Április 22-től a Szaturnusz kezdi meg látszólagos hátrálását, ami egy hosszabb ideig fog tartani, egészen szeptember 16-ig. 

Aki sorsikus feladatával nincs elmaradásban, arra csak némi finomhangolás vár, a Szaturnusz bolygó energiája segíteni fog, hogy ezek a kiigazítások megtörténjenek. 

Mindazok számára, akiknek még problémát okoz a saját felelősség felvállalása, vagy még mindig nehezen szabják ki saját határaikat, már nem lesz ennyire könnyű az időszak, kemény tanításokban részesülhetnek. Ettől sem kell megijedni, figyeljétek tudatosan a jeleket és tanuljatok belőle, változtassatok. Testünk egyfajta jelzőrendszerként működik, így a hátfájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák egyértelmű jelzések lesznek arra nézve, hogy a sorsikus feladatunkban még van tennivaló.

Április 26-án a Plútó bolygó is csatlakozik retrográd társaihoz, és egészen október 7-ig hátráló mozgásban is marad. A jó oldal, hogy segít felszínre hozni a tudattalan mélyén lapuló blokkokat, hogy feldolgozhassuk. A hatás nehézségét megelőzhetjük, ha az április 14-től 24-ig tartó időszakban önként folytatunk önvizsgálatot, és igyekszünk előmunkálatokat végezni, tudattalan elfojtásainkkal, mintáinkkal kapcsolatosan.
A retrográd időszakban arra is oda kell majd figyelni, hogy megnövekszik a manipuláció, csábító, de nem valós lehetőségeket kaphatunk, aminek jobb, ha ellenállunk.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Április 4-e és 5-e kissé nehézkes napnak ígérkezik. Tetteink egyszerűen nem tudják követni a gondolatainkat, de mindeközben kissé merevvé is válik gondolkodásunk, könnyen előfordulhat, hogy mást mondunk, mint ahogy végül cselekszünk. A korlátozó hatást mind kommunikációnkban, mind mozgásunkban megtapasztalhatjuk, és könnyebben meg is sérülhetünk, úgyhogy csak óvatosan!

Április 7-e jó nap anyagi ügyek intézésére, biztonságunk megteremtésére, kitartóan és felelősségteljesen tudunk ezen a napon megoldásokat találni ebben a témában.
Kapcsolati szinten a komoly, felelősségteljes kapcsolatokat támogató hatás, így ha e nap környékén kötünk ismeretséget, az hosszú távon is működőképes lesz.

Április 11-étől pár napig érezhetjük az ezen a napon induló támogató hatást. A kapcsolatokat és az anyagi biztonságunkat segíti az energia, de csakis azokat amit türelemmel tudunk intézni. Amennyiben valamit nagyon gyorsan szeretnénk megoldani, akkor akadályokra számíthatunk. A nap szlogenje a „türelem rózsát teremt” lehet.

Április 12-én 2 napig tartó hatás indul, ami főleg anyagi és kapcsolati vágyainkat segíti. De csakis akkor tud támogatónkká válni, ha valóban szívünk vágyát követjük és ha nem csak álmodozunk, hanem teszünk is a cél érdekében.

Április 14-én két hatás is indul, amiből az egyik kb. 2 napig támogat bennünket és segít abban, hogy kitartóan tevékenykedjünk saját érdekünkben. Az előző hatással együtt megint csak azt kell szem előtt tartanunk, hogy szívünk szerinti ügyekben tudunk előrelépést, eredményt elérni. A kötelező feladatokat most inkább halogatnánk.
Ugyanezen a napon indul egy kb. 10 napos hatás, amiben a Skorpió jegyében járó Jupiter és a Plútó tisztogató munkáját „élvezhetjük”. Ez még a jobb megnyilvánulása lesz, hiszen ezzel támogatja a tavaszi újjászületésünket, megszabadulva a béklyóban tartó mintáktól. Azonban ezzel együtt materiális síkon megnövekedhet a manipuláció veszélye is.
Még meg kell említenem, hogy a két hatás támogató oldala gyógyulásban, gyógyító munkában is megmutatkozhat.

Április 16-án a Kos Újholddal elkezdőik a teremtő időszak, és lehetőségünk nyílik a friss tavaszi energiák segítségét élvezni saját megújulásunkban. Ugyanezen a napon végre irányt vált a Merkúr bolygó is, így fellélegezhetünk zavart keltő hatása alól.

Április 18-án kedvező alkalom nyílik arra, hogy változtassunk vagy új dolgokba kezdjünk. A Nap és az Uránusz együttállásba kerül, ráadásul Újhold után vagyunk, így ezek az energiák kimondottan támogatják az újrakezdést, megújulást, teremtést.

Április 20-án 4 óra 57 perckor a Nap a Bika jegyébe lép
A heves Kos jegyéből a Nap egy sokkal nyugodtabb biztonságra törekvőbb jegybe érkezik, ami segít abban, hogy amibe a kosos időszakban belekezdtünk azt most biztos alapokra helyezzük.

Április 22-én kezdi a hosszú ideig tartó hátráló mozgását a Szaturnusz bolygó. Erről már írtam írásom elején a retrográd hatásoknál.

Április 24-én tettvágyunknak semmi sem szab határt, itt a bővelkedés ideje, ami akkor tud manifesztálódni életünkben, ha valóban teszünk érte és nem csak a csodát várjuk. Igazi tettekre sarkalló energiát élvezhetünk.
Ugyanezen a napon a Vénusz is jegyet vált és a könnyed Ikrek jegyébe lép. Kapcsolatainkban fontossá válik a mozgékonyság, a kommunikáció, nyitottabbá válunk az újdonságokra.

Április 26-án a Plútó kezdi meg hátráló mozgását, erről is a retrográd hatásoknál olvashattok részletesebben. Szintén ekkor kerül a Mars bolygóval együttállásba a Plútó, ami szenvedéllyel tölti fel cselekvésünket, akaratunkat. Egyfelől kitartásunk növekedhet, de akár a túlzott akarat is elhatalmasodhat rajtunk, ami konfliktusokat okozhat.
Ugyanezen a napon a hátráló Szaturnusz kissé döcögőssé, rugalmatlanná teheti a gondolkodásunkat, ami kihathat a kommunikációnkra, de akár a kommunikációs eszközökre is.
Tehát a két hatás együtt, rossz megnyilvánulásként, abszolút rugalmatlanságot és túlzott akarást okozhat. Mindig gondoljatok arra, hogy a másik emberre ugyanez hat, tehát ő is legalább annyira eltökélt, mint ti, keressétek az arany középutat.

Április 29-én a nap energiája segíti önmegvalósításunkat, anyagi biztonság teremtésünket. Azt azonban szem előtt kell tartanunk, hogy főleg a kitartást, saját felelősség felvállalást igénylő célok megvalósulását segíti. Kicsit megint megtapasztalhatjuk a türelem szükségét, amihez már segítséget kapunk a földies energiáktól.

Április 30-án a Skorpió Teliholddal az elengedés időszaka indul el. Az energiák abban támogatnak, hogy lélek szintű, ösztönös cselekvési mintáinktól szabaduljunk meg.


Mindenkinek csodás, bolondos áprilist kívánok!


Dudás Mária
06304515002

A boldogságot választom! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek