18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. március 31. Telihold a Mérleg jegyében – Egyéniségünk korlátainak elengedése

Megosztás
Asztrológia

Március második Teliholdja a hónap utolsó napján köszönt ránk, hogy segítsen a tavaszi újrakezdés akadályainak elengedésében. Telihold napján százszoros energiák segítenek bennünket, így varázslatos megoldásokat hozhatnak el számunkra.


A hónapzáró Telihold feladata, hogy elengedjük mindazt a belénk nevelt gondolkodásmódot, amivel saját egyéniségünk kibontakozását akadályozzuk.


Ezek olyan meggyőződések, amiktől azt hihetjük, hogy önzőség magunkat előtérbe helyezni, önzőség saját céljaink érdekében küzdeni. Akár azt is gondolhatjuk, hogy mindenre igent kell mondanunk, amire megkérnek, egyszerűen nehezen állítjuk fel saját határainkat, nehezen mondunk nemet, félve a megítéléstől. 


Fel kell hagyni a megfelelési kényszerrel és itt az ideje, hogy saját vágyaitokat helyezzétek előtérbe, de természetesen úgy, hogy mindeközben tekintettel vagytok másokra is. Az arany középút lesz a megoldás, de ezt nem a megfelelési vágy hozza el számotokra, hanem az, ha bíztok magatokban és abban, hogy egyenrangú társként is megálljátok a helyeteket.
Valós céljaitokat kell megtalálnotok és ennek útjában álló meggyőződéseket kell elengednetek. Hinnetek kell magatokban, hogy bármire képesek vagytok! A Teliholdat megelőző növő holdas időszakban, ha tudatosak voltatok, akkor megtanultátok, hogyan kell feltétel nélkül szeretni magatokat. Most itt az ideje, hogy azt a csodát, ami ti vagytok, megmutassátok másoknak is. Most is segítek pár kérdéssel, hogy átgondoljátok, mi akadályozhat még benneteket.
- Mit gondoltok az önmegvalósításról és az önzőségről? Önző az, aki nem mások elvárása szerint szeretne élni? Miért lenne önzőség saját utatokat járni? Miért kellene belső szabadságvágyatokat feláldozni azért, hogy mások elégedettek legyenek veletek? Miért nem mertek nemet mondani, amikor belül tudjátok, hogy meg kellene tennetek?
Azt kell tudatosítani magatokban, hogy nem önzőség olyan dolgokat tenni, olyan munkahelyen dolgozni, ami boldogságot okoz.- Amikor arra gondoltok, amit tenni szeretnétek, azonnal eszetekbe jutnak kötelességeitek? Amikor arra gondoltok, hogy valamin változtatnátok az az első reakciótok, hogy ezt ti nem tehetitek meg? Miért gondoljátok, hogy felelőtlenség az, ha szívetek vágyát követitek? Miért halogatjátok a döntést saját érdeketekben?
Amikor válaszoltok a kérdésekre, gondoljatok vissza az otthoni mintákra, milyen szülői magatartásforma, elvárás alakította ki ezt bennetek? Ezeken kell változtatnotok, és mindazt ami korlátoz, elengedni.

- Amikor arra gondoltok, hogy önmegvalósításotok érdekében ki kell lépnetek a biztonságos komfortzónátokból, félelmek lesznek úrrá rajtatok? Ezek szinte lebénítanak, halogatni kezdetek, majd elcsüggedtek, azt gondolván nem vagytok képesek megvalósítani elképzeléseiteket? Miért féltek? Mi lehet a legrosszabb, ami történhet, ha önmagatok lesztek?
Engedjétek el félelmeiteket, higgyetek magatokban és optimistán álljatok neki saját vágyaitok megvalósításának. Tanuljátok meg félelmek és halogatás nélkül élni az életeteket.

- Megtapasztaltátok már a felszabadultság érzését? Amikor hisztek abban, hogy a dolgok görcsös akarat nélkül is jól alakulnak? Tudjátok, hogy nem könnyelműség, ha nem görcsöltök rá mindenáron valami megoldására? Mennyire ismeritek fel a saját feladataitokat és mennyire látjátok meg, ha kötelességtudatból akarjátok más problémáinak megoldását a nyakatokba venni?

Tegyetek rendet a bevállalt feladataitokban és rakjátok le a fölösleges terheket.


- Mennyire befolyásol és térít el saját elképzeléseitektől mások kritikája, rosszallása? Miért gondoljátok azt, hogy az ő véleményük az igazság? Miért élitek meg kudarcként, ha valami nem sikerül? Miért nem gondoljátok azt róla, hogy ez csupán egy lehetőség volt és egy tapasztalattal lettetek gazdagabbak?
A legtöbbször azért félünk a hibázástól, a sikertelenségtől, mert valójában attól félünk, mások erre mit reagálnak. Miért van ez? Hiszen ők is hibáznak, sőt nekik sem sikerül minden, mennyiben mások tőletek?
Engedjétek el ezek a félelmeket is, és alakítsátok át magatokban a kudarc fogalmát tapasztalatra.Amikor a válaszokat keresitek a kérdésekre, akkor minden feltárt hátráltató meggyőződést, félelmet írjatok fel egy papírra, és este a varázslatnál égessétek el. 

A Telihold napjának sokszoros energiái segítenek abban, hogy a papírlap füstté válásához hasonlóan, belőletek is kiégjenek ezek a korlátozó elképzelések és végre önmagatok legyetek!


Varázslatos Teliholdas napot kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2018. március 31. - Varázslatos megtisztulás

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál? Nem tudsz önmagad lenni? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek