18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2018. március 31.– Varázslatos megtisztulás

Megosztás
Asztrológia

A márciusi Telihold a Mérleg jegyében köszönt ránk. Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a varázslatot. Hívjuk ehhez segítségül a Hold, a Tűz és a Levegő energiáját, hogy megszabaduljunk egyéniségünk kibontakoztatásának akadályaitól!


A varázslathoz szükségetek lesz: egy zöld színű gyertyára (ha nincs akkor jó a fehér vagy ezüst színű is), és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. 


Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és jade-t viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. Ha készítettetek Holdoltárt magatoknak, akkor a szertartást ott végezzétek el.


A szertartást mindenki elvégezheti, nincs másra szükségetek, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és arra, hogy bízzatok magatokban.Hogyan végezzétek el a szertartást?

Először gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Jeremiel Arkangyalt, aki segít a változások megvalósításában.

Ha felkészültetek, akkor vegyétek elő azt a papírt, amin azok az elengedésre váró félelmek, korlátozó meggyőződések és minták vannak, amik eddig akadályoztak benneteket, és amiket szeretnétek elengedni. Legjobb, ha minden egyes meggyőződést külön papírkára írtok fel. Ha kész vagytok, akkor kezdődhet a varázslat!

Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:

„Elengedem a ……….(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételt)…………….
Köszönöm, hogy a bennem lévő belső bölcsesség, a Telihold támogató energiája, és spirituális segítőim segítségével, megtisztultam ettől az energiától létezésem minden szintjén, alfától omegáig, omegától alfáig! Köszönöm!”


Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből, lássátok, ahogy az elégett papír füstjét Angyali segítőitek átadják az Univerzális szeretetforrásnak. Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként. 

Amikor már mind elégett, akkor üljetek még egy kicsit, lecsukott szemmel. Érezzétek, ahogy hirtelen légiessé váltok és egyszer csak egy vízesésnél találjátok magatokat, ahol már várnak benneteket Angyali segítőitek. 

Lássátok magatokat, ahogy beléptek a vízesés alá, és angyali energiákkal körülvéve fizikai testetek minden porcikája megtisztul az elengedett korlátoktól. Ahogy kiléptek a vízesés alól, az Angyalok által kialakított szeretetkörben találjátok magatokat, hogy segítségükkel feltöltődjetek a fény és a szeretet energiájával, amely támogatótok lesz a változásban és az utatoknak megfelelő lehetőségek bevonzásában. Ha úgy érzitek eleget időztetek a körben, köszönjetek el segítőitektől és legyetek újra a szobában. Várjátok meg türelmesen, amíg kedvetek lesz újra a jelenben lenni és kinyitni a szemeteket.

Mivel a Telihold a levegős Mérleg jegyében tartózkodik, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, csak szórjátok szét. Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen negatív érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

2018. március 31. Telihold a Mérleg jegyében - Egyéniségünk korlátainak elengedése

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Elakadtál? Nem találod az utadat? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek