18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt árulja el rólad profilképed – Milyen képet töltsek fel profilomra?

Megosztás
Tipológia

Egy kép többet elmond 100 szónál. Facebook, WhatsApp, Instagram, mindenhol mindenki profilképünkkel találkozik először. Érdemes odafigyelni, mert a legtöbb rendszerben ugyan az a profilképünk jelenik meg, amit például a Facebook-ra töltöttünk fel, már amennyiben ezzel a profillal lépünk be. Mi jelentenek az egyes profilkép típusok?


Barátunkkal


Büszkék vagyunk párunkra, és szeretnénk megmutatni a világnak, hogy boldog párkapcsolatban élünk. A közös kép profilképként, akár az esküvői fotó arról árulkodik, hogy mindenki maradjon távol, „Boldog párkapcsolatban élek”.


Semmi más csak a természet


Fák, virágok, napsütés, tengerpart, semmi más nem látható a profilképen.
Nem merünk a kamera elé állni?
Valójában igen, nem szeretünk a középpontban lenni, szükségünk van a nyugalomra.
Ugyanakkor arról is árulkodik, hogy vágyunk a társaságra, kalandokra, és valami újra.


Vicces, mosolygós


Ez egy igazán kedves profilkép, ami önbizalmat, kedvességet sugároz.
Benne van még a fegyelmezettség és lelkiismeretesség is, hiszen megválogatjuk melyik kép kerüljön fel, ami még vállalható.


Egyedül és komolyan


A látszólag közömbös megjelenés sokkal többet elárul rólunk, mint azt gondolnánk.
Igazán érzelmes emberről készült, aki nem szereti kiadni magát, és csak nehezen nyílik meg mások előtt.

Kedvencünkkel

Kutya, macska, ló, kedvencünkkel készült képünk profilképként érzelmes, hűséges emberről fest képet, aki nem csak az állatok felé nyitott, hanem az emberek felé is. De jó tudni, miszerint csak kevesek kerülhetnek abba a körbe az illetőnél, akiben képes annyira megbízni és szeretni, mint kedvencét. Ezért nagyon meg kell dolgozni.


Gyermekünkkel

„Nézd milyen büszke vagyok a gyermekemre!”
Érzelmes, legyen szó apai vagy anyai szeretetről, rengeteg türelem, kitartás, ezek a legjellemzőbbek az adott személyre. Az más kérdés, mennyire jó választás gyermekünk arcát megmutatni a világnak. A profilkép ugyanis mindenki számára látható, még akkor is, ha adatlapunk megtekintését szűréssel állítottuk be. Profilképünket bárki, bármikor lementheti.

Most milyen kép van feltöltve rólad profilképként?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat