18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekkel a csillagjegyekkel nem jössz ki jól!

Megosztás
Tipológia

Vannak esetek, amikor találkozunk valakivel, még nem is tudunk róla semmit, de máris utáljuk. Ebben semmi különös nincsen! Egyszerűen arról van szó, hogy vannak csillagjegyek, akikkel sosem értjük meg egymást, akár kifejezetten utálhatjuk is őket. Melyik csillagjegy kivel nem jön jól ki?


Rák

Kivel nem jön jól ki a Rák?


A szeretetteljes, könyörületes és romantikus Rák nem meglepő módon nehezen viseli el a Skorpió gyakran temperamentumos személyiségét. Ami teljesen az ellenkezője az övének.

Oroszlán

Kivel nem jön jól ki az Oroszlán?


Az öntudatos, büszke Oroszlán nehezen birkózik meg azokkal, akik képesek lehetnek ellopni szereplésüket. Nem csoda, ha egyetlen csillagjegy van, akit nem képes tolerálni, elfogadni, ez pedig nem más, mint az Oroszlán. A „két dudás egy csárdában” esete.

Szűz

Kivel nem jön jól ki a Szűz?


A mindig jól szervezett, ápolt és hiú Szűz jegy szülöttét hamar ki lehet hozni a sodrából. Akárcsak az oroszlán esetében a Szűz kifejezetten taszítja azokat a nőket, akik riválisaik lehetnek. Ez a csillagjegy pedig maga a Szűz.

Mérleg

Kivel nem jön jól ki a Mérleg?


Kevés olyan csillagjegy van, ami annyira békés, elfogadó, mint a Mérleg. Amikor hibáznak, azt azonnal elismerik, és megpróbálják kijavítani. Ennek pontos ellentéte a Kos személyisége, akivel sosem fog jó barátságot ápolni.

Skorpió

Kivel nem jön jól ki a Skorpió?

Az álmodozó, „majd lesz valahogyan” típusú Vízöntő az, akivel az erős valóságérzetű Skorpió nem tud jól kijönni, sem megérteni. Közös nevezőre sosem jutnak.

Nyilas

Kivel nem jön jól ki a Nyilas?


Az életet szerető, kalandos Nyilas ki nem állhatja az aprólékos, hosszú ideig tartó dolgokat. Ő az, aki meg akarja hódítani a világot, és úgy érzi nem ér rá semmire, mert elmegy mellette az élet.
Ellentétben ezzel a személyiséggel a Rák az, aki megfontolt, aprólékosan megtervezni feladatait, nem bíz semmit a véletlenre. Nos ők ketten nem azok, akik például közös nyaralást tervzenek.

Bak

Kivel nem jön jól ki a Bak?

A megingatható, befolyásolható Mérleg az, aki a Bak számára mindig irritáló személyiség lesz még akkor is, ha sok közös személyiségjegyük van, mint például a kötelességtudat, felelősségérzet. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek