18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekkel a csillagjegyekkel nem jössz ki jól!

Megosztás
Tipológia

Vannak esetek, amikor találkozunk valakivel, még nem is tudunk róla semmit, de máris utáljuk. Ebben semmi különös nincsen! Egyszerűen arról van szó, hogy vannak csillagjegyek, akikkel sosem értjük meg egymást, akár kifejezetten utálhatjuk is őket. Melyik csillagjegy kivel nem jön jól ki?


Vízöntő

Kivel nem jön jól ki a Vízöntő?

A Vízöntő a Bika jegy szülöttére lehet kihegyezve, aki ellentétben vele mindig mindent jó előre megtervez, akár túl is szervez dolgokat. Míg a Vízöntő jól „elvan” a maga álomvilágában, amolyan „majd lesz valahogyan” típus.

Halak

Kivel nem jön jól ki a Halak?

A Halak a maga kreatív, érzékeny lelki világával, csendes visszahúzódásával kifejezetten nehezen tolerálja a Nyilas személyiségjegyeit, ami éppen ennek az ellentéte. A Halak számára a nyilas hivalkodó és túl hangos.

Kos

Kivel nem jön jól ki a Kos?

A Kosokat szinte semmi nem állíthatja meg, ha fejükbe vesznek valamit. Ambiciózus, tele van energiával. Az Ikrek, aki egy kettős személyiség típus, gyakran hoz hirtelen döntéseket, akár meggondolatlanul is, kifejezetten idegesíti a Kos jegy szülöttét.

Bika

Kivel nem jön jól ki a Bika?

A Bika jegy szülötte erős lelki és spirituális beállítottságú, éppen ezért nem képes megérteni a Bak racionális gondolkodását. Ebből mindig konfliktus keletkezik köztük.

Ikrek

Kivel nem jön jól ki az Ikrek?


Az élénk, sokoldalú, gyakran változó hangulatú Ikrek számára sosem lesz szimpátia a mindig befelé forduló Halak felé. Egyszerűen számukra a Halak jegy szülötte túl lassú.

Lapozz tovább a többi csillagjegyhez!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek