18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Spenót ültetése és gondozása - Mi van még a spenótban? - A nagy spenót LEXIKON

Megosztás
Kert

Friss spenót párolva vagy nyersen, éppen olyan finom, mint a friss saláta. Az egyik legegészségesebb leveles zöldség a spenót. Bármelyik éghajlaton jól megél, és akár vetés után 4 héttel már szüretelhetők a levelek.


Spenót túlsúly ellen

Aki túlsúllyal rendelkezik nem csak izomtömegét szeretné növelni, hanem egyben zsírt is égetni. A spenót tökéletes diétázók számára, mert csökkenti az éhségérzetet magas rosttartalma miatt, a benne található nagy mennyiségű vitamin, nyomelem pedig képes pótolni diéta alatt a „mono” étrend okozta tápanyag és vitaminhiányt.

Ennek a súlycsökkentő hatásának köszönhetően a spenót alkalmas lehet a koleszterinszint csökkentésére is, ami sajnos „párban” jár a túlsúllyal. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat