18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tulipán farmer divat! – Nyári farmer trend 2018

Megosztás
Stílus

Oké, a tulipán sosem lehet kék színű, de, ha nadrág divatról van szó, akkor nagyon is lehetséges! Már biztos, hogy a nyári farmer divat nem lesz unalmas, sokkal inkább a kreativitásról szól most. Jönnek a tulipán szabású farmerek!


A láb nagy része kilátszik, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz a szezon farmer divatja, amit a tulipánok ihlettek. Világos vagy sötét színű farmer?Tudjunk róla, hogy fekete farmerek ismét visszajöttek a divatba az extrán világoskék mellett.

Világoskék farmerek esetén a farmer szabása lehet felsliccelt elől vagy oldal részen és, ha még csipke vagy rojt is rögzítésre kerül az hasított részeken, akkor éppen olyan hatást kelt majd, mint a tulipán szirmai.

Kreatív tipp

Aki most arra gondol, hogy régi farmernadrágját átalakítja, nagyon helyesen teszi!

Minek kidobni a régi, már unalmasnak tűnő farmereket, ha pár vágással teljesen új kinézetet adhatunk neki. Szerencsés, akinek van varrótudása, mert pár „nyisszantással” átalakítható a farmer.


Virágokra tervezett farmerek

Kattints a képre és megnyílik a galéria


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat