18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szeretnéd tudni mennyire vagy szép? - Gyere velem a szépség egészség körön!

Megosztás
Női lélek

Szeretnéd tudni mennyire vagy szép? Gyere velem a szépség egészség körön! És megtalálod a választ! Az életem során azt tapasztaltam, hogy az emberek valójában szeretnének szépek lenni és ennek érdekében nagyon sok mindent tesznek.


Próbálnak egészségesen táplálkozni, sportolni, szép ruhákat vásárolni, de sok esetben ezek nem eredményeznek olyan szépséget, amellyel elégedettek lennének. 


Ezért aztán rohannak újabb és újabb szép ruhák után, újabb mozgásformát keresnek, és az esetek többségében a várva várt eredmény továbbra is elmarad.


A cél
Egyensúlyt teremtsünk testünkben, lelkünkben a nap minden pillanatában és büszkén hordozzuk egyéniségünket. Az életem alapja, „Önmagam” elfogadása, Önmagam megismerése, Önmagam használata.

Hogyan leszek én szép, hogyan találom meg saját szépségemet, és hogyan tudom biztosan, hogy szép vagyok?


A szépségem külső és belső tényezők függvénye. Külsőm szép ruhadarabokkal felöltöztettem és mégsem érzem magam elég szépnek, a szép ruhát is csúnyának látom, ez biztosan előfordult már mindenkivel.
Minden sejtem rendelkezik rossz és jó tulajdonsággal, amit egy ember képviselni tud, ez benne van minden ember sejtjeiben, mint információ, így születünk.

„Életünk során amilyen tulajdonságot éltetek magamban annyira vagyok szép. A jó tulajdonságok megélése széppé tesz, a rossz tulajdonságok megélése csúnyává.”


Nézzük a gyakorlatban ezt, egy haragos, mérges, gonosz, rosszindulatú embert, ha a világ legszebb ruhájában van is azt érezzük, hogy nem szép, valami taszít a társaságában. Olyanra is tudunk példát mondani, amikor egy egyszerű ruhában gyönyörűnek láttunk valakit, akár sok negatív ember mellett. A pozitív tulajdonságok magasabb rezgése boldoggá tesz, segíti életműködésedet, ezért érdemes a jó tulajdonságokat éltetni magunkban.Ruháid felöltöztetése jó tulajdonságokkal csak rajtad múlik, és ezt nem a bevásárló központokban találod, hanem magadban. 

Keresd, éltesd, használd a jó tulajdonságokat magadban, és éld meg, hiszen benned van és arra vár, hogy használd.
Ruháid boldogan közvetítik a benned lévő magas pozitív rezgéseket, hiszen ezáltal lesz a tiéd és ezáltal lehetsz önmagad a külvilág számára.


Tudom, hogy mindenkiben megvan az a csak rá jellemző szépség, amitől egyedi, amitől Ő maga is egy csoda!


Stefánia Stefánkovits

A lélekszépítés módszere


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat