18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Színes bőrnadrág divat! – Szabás és stílus tanácsok

Megosztás
Stílus

A bőrből készült ruhadarabok semminél nem öltöztetnek jobban. A fekete és unalmas bőrnadrágok idejének lejárt. Miért öltöznénk komorú színekbe, amikor melegszik az idő? Milyen színű bőrnadrágok lesznek divatosak ebben a szezonban?


Milyen színű legyen a bőrnadrág?
Milyen legyen a szabása?
Testhez simuló vagy inkább bővebb fazon?
Mit viseljünk a bőrnadrágokhoz?

Meddig érjen a bőrnadrág?


Jönnek a boka fölé érő nadrágok egyenesen szabással.
De csakis magasított csípőrésszel, ami karcsúsít.

Viselhetünk a bőrnadrágokhoz csípő és derék fazonú pulóvereket, blúzokat, felsőket. Ez nagyban függ testalkatunktól, de akinek van takargatni valója, válassza inkább a bő fazonú feslőruházatot.
A bő szabás nem egyenlő ennél a trendnél a hosszú fazonnal.
Minél több látszik a bőrnadrágból, annál jobb.A bőrnadrágok szép alakot kölcsönöznek, mert maga az anyag stabil, megtartja testünket, nem úgy, mint a pamut vagy vékony anyagból készült nadrágok. 

Bőrnadrág divat 2018 Tavasz

Kattints a képre és megnyílik a galéria


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat