18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A szakítás 7 fázisa – Melyikben ismersz magadra?

Megosztás
Női lélek

Nem szégyen bevallani, hogy a szakítás fáj a léleknek és testnek is. Mindenki máshogyan dolgozza fel. Van 7 fázis, melyeken azonban mindenki megtalálja magát! Melyek ezek? Melyikben ismersz magadra?


Szívfájdalom, amiről azt gondoljuk sosem múlik el.


A szakítás 7 fázisa

A sokkoló pillanat

Néhányan őrjöngenek, vannak, akik a kanapén ülve merednek a falra, mások megpróbálják elfojtani érzésüket. De mindegyikben azonos, hogy rádöbbennek egyedül maradtak.


A kétség

Sok pillanat után gyakran megkérdezed magadtól, vajon helyes döntés volt-e elszaladni, szakítani, lett volna még lehetőség helyrehozni?
Órák telhetnek el ezekkel a drámai, felőrlő gondolatokkal, barátnőknek telefonálva, hogy megkapjuk a választ.


A gyász

Ebben a fázisban, amit gyásznak hívunk vannak, akik koplalnak, de sokan csokoládéba ölik bánatukat, megisznak egy pohár bort, kikiabálják magukból fájdalmukat. Kit is gyászolunk? Lehet, hogy önmagunkat?


Harag

Amikor már nem vagyunk képesek több könnyet ejteni, már zsibbad mindenünk, lassan a fájdalom haraggá alakul át. Haragszunk volt barátunkra, magunkra, és minden létező lényre, akire csak lehet.


Minden lehetséges, szabadok vagyunk

Amikor túl vagyunk a fentebb leírt fázisokon, barátnőink is segítettek meggyőzni minket, hogy az élet még lehet szép, mi magunk is kezdjük elhinni, a világ újra kezd kitárulni.
Búcsút mondunk mindannak, ami korábban volt, elkezdünk tervezni… Megérjük, hogy a szabadság jó dolog.


Visszaesés

Néhány kellemes nap eltelte után jön a visszaesés fázisa, amikor bizonyos ingerek, emlékképek hatására, legfőképpen, amikor egyedül vagyunk újra szomorúak leszünk. Rájövünk, hogy az a személy, akivel életünk hátralévő részét akartuk eltölteni, nincsen már. Egyedül vagyunk, és ez az érzés borzasztó.


Új kezdet

Az idő begyógyítja az összes sebet. És a szakítás fázisainak megélése is! Végül igazolást nyernek a bölcs frázisok, elfogadjuk, hogy új kezdet korszaka van, terveznünk és cselekednünk kell, ha élni akarunk. Tegyük meg az első lépéseket végre a boldog jövő felé.


Nem szégyen bevallani, milyen fázisokon mentünk keresztül, és szerencsésnek mondhatja magát az, aki majdnem mindegyiket magáénak tudhatja, ugyanis ezek szabadítják fel a lelket, és kezdhetünk új életet.
Tüskékkel, meg nem élt szakítás utáni pillanatokkal csak elnyújtjuk ezt az időszakot, van, akinek egy ilyen szakítás egész életére rányomja a bélyegét. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat