18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Legging viselése stílusosan – Így lesz formás a popsid benne!

Megosztás
Stílus

A legging túlszárnyalta mára a farmereket és normál nadrágokat. Kényelmes, minden alkalomra viselhető, és trend szerint korhatár nélküli divatirányzat lett. Egyszínű, mintás... De csak akkor lesz tökéletes a hatás, ha a popsi is formás benne. Erre figyelj!


Blézerhez, inghez, tunikához, trikóhoz, a legging öltöztet, de csak akkor, ha figyelünk az apró részletekre.

Mi a titka a legging viselésének?
Az illesztések és méretek rejtik a titkot!

Hogyan viseljem a legginget csinosan?

Többféle legginggel találkozhatunk, de igazán kerek popsink csak abban a szabású leggingben lesz, amelyiknek a fenék résznél is van varrása. Különben lapos hatása lesz popsinknak. Ez az elsődleges szabály!

Van még!


A legging anyaga is nagyon fontos. A pamutszövetből készültek nem tartják a formát, elnyúlnak a testen, ezért csak kifejezetten vékony testalkattal rendelkezőknek ajánlottak. Érdemes feszes anyagból vagy bőrből, műbőrből készült legginget választani.

Szabás

A legging szabása a másik trükk, miszerint a nadrágnak el kell érnie a köldököt, boka résznél pedig minimum bokáig kell érnie. Így nyújtja optikailag a testet, és tesz karcsúvá a legging. Fontos továbbá, hogy a leggingnek a lábszár résznél is legyen belül illesztése. E nélkül ugyanis olyan lesz, mint a normál harisnya.

Hatás fokozása

A legging igazán jól kihasználható ruhadarab. Viselhetünk hozzá bő pulóvert, ami azok számára igazán előnyös, akik optikailag lábukat szeretnék vékonyítani. Másik véglet a tapadó, mikrofibrás felsők köre, de ezek legginghez csak azoknak ajánlottak, akik vékony testalkattal rendelkeznek, különben kifejezetten előnytelen lesz a hatás, kiemeli a zsírpárnákat.

Popsi rész

Takarjuk vagy sem a popsit?

Abban az esetben mindenképpen takarjuk el, ha a leggingnek fenék résznél nincsen varrása, és puha szövetből készült. A bugyi ugyanis kilátszik, ami előnytelen. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat