18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kert TERVEZÉS ON – Ne légy AMATŐR! – Így terveznek a PROFIK!

Megosztás
Kert

Bemegyünk a kertészetbe és megvásároljuk azt a növényt, ami éppen akkor és ott a legjobban tetszik. Pár év múlva kezdődhet a kert teljes újra tervezése. Ne legyél amatőr, még ha nem is vagy kertész! Így tervezheted meg magadnak a kertedet. legfőképpen a lépcsőt.


Virágos lépcső és környezete

Nem is olyan egyszerű megtervezni egy lépcsőfeljárót, ha profi kivitelezést szeretnénk.
De egy kis segítséggel, teljes tervrajzzal egyszerű lesz.
Még azt is megmutatjuk, milyen növényeket hova ültess, hogy azok térben, méretben, színben, és még virágzásban is passzoljanak.

A magasságok a legfontosabbak.
Utána jön a mit és hova színek szerint.
Nem minden növény alkalmas a sziklakerti környezetre, de mi még azt is megmutatjuk, mely növények azok, melyekkel garantáltan évekre szóló élmény lesz a lépcsőfeljáró.

Milyen növényekkel ültessük be a lépcsőt és környezetét?

10 hely, tízféle növény elrendezés kompozícióra tervezve!

1) Cornus (Cornus mas), sárga virágai márciusban és áprilisban nyílnak. 3 m szélességben és 5 m magas lesz a növény.2) Párna-Aster "Heinz Richárd (Aster dumosus) rózsaszín virágait szeptemberben és októberben láthatjuk, 40 cm magas növénnyé fejlődik.3)
Candytuft 'Monte Bianco' (Iberis sempervirens), fehér virágai márciustól májusig kápráztatnak el bennünket. 10 cm magasra növő növény. 4)
Sárga Corydalis (Corydalis lutea), sárga virágait májustól október közepéig hozza. 30 cm magas növénnyé fejlődik. 


5) Fumewort „GP Baker” (ujjas keltike), piros virágai márciusban és áprilisban fejlődnek. 15 cm magas növénnyé fejlődik. 6)
Kis daylily (Hemerocallis minor), halványsárga virágai májusban és júniusban folyamatosan láthatók. 50 cm magas növénnyé fejlődik.7) Kutyatej 'Purpurea' (erdei kutyatej), zöldessárga virágai áprilistól júniusig adnak különleges színt a kertnek. 40 cm magas növénnyé fejlődik. Lapozz tovább a 8-9-10 pontokhoz
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat