18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kert TERVEZÉS ON – Ne légy AMATŐR! – Így terveznek a PROFIK!

Megosztás
Kert

Bemegyünk a kertészetbe és megvásároljuk azt a növényt, ami éppen akkor és ott a legjobban tetszik. Pár év múlva kezdődhet a kert teljes újra tervezése. Ne legyél amatőr, még ha nem is vagy kertész! Így tervezheted meg magadnak a kertedet. legfőképpen a lépcsőt.


8) Muskátli 'Rozanne' (Geranium), lila virágai júniustól novemberig láthatók, igazi különlegességnek számítanak. 50 cm magas növénnyé fejlődik. 
(9)
Szibériai csillagvirág (Scilla sibirica), a kék virágok márciusban és áprilisban láthatók.10)
Víz liliom tulipán "Johann Strauss (Tulipa kaufmanniana), fényes sárga virágai piros csíkokkal márciusban és áprilisban teszik színessé a kertet. Nem lehet belőle eleget ültetni.


És íme még egy kerti különleges növény.

A sarlócseresznyének nem csak gyümölcsére érdemes gondolni, ami nagyon aromás ízű, kiváló lekvárnak, szörpnek eltéve, hanem tavasszal nyíló sárga virágaival is.

Érdekessége, hogy ősszel a sarlócseresznye tüzes piros színűvé változtatja leveleit, és a bokor teljesen új kinézetet kap. Szereti a félárnyékos helyet, alkalmas ezért sövénynek is vagy sövény kiegészítésnek.
Faraghatjuk is a bokrot, mert ezt kifejezetten meghálálja következő évben sűrű növekedéssel és gazdag terméshozammal. 

Extra tipp

Lépcsőnk mérettét figyelembe véve arányosan annyi növényt vásároljunk az egyes fajtákból, hogy azok szépen megtöltsék a teret.
Ehhez számolnunk is kell kicsit, de kinek okoz gondot, hogy valamelyik növényből egyel többet vagy kevesebbet vásároljon. 

Az összes ajánlott növény egy helyen

Kattints a képre és megnyílik a galéria


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat