18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekben a farmerekben lesz LAPOS a HASAD!

Megosztás
Stílus

Farmer és farmer között nagy a különbség! De még mekkora! Főleg, ha a HASUNKRÓL van szó! Ez a farmerszabás tünteti el hasadat, és leszel karcsú benne…


A hasi rész a nők legfőbb kritikus testrésze.
Szinte miden nő arra vágyik, hogy lapos hasa legyen.
Ezt elérni nem könnyű, ha edzéshez kötjük, de ha farmerszabáshoz, akkor pikk-pakk megoldható ez a probléma.

Míg sokan azt hiszik a csípő szabású farmer előnyös, és szinte csak ezt a farmer típust keresik, addig csak kevesen tudják, hogy éppen ez a LEGELŐNYTELENEBB, amit csak választhatnak.

Miért?


Mert csípő tájékon halmozódik fel legkönnyebben a zsír, és ha ezt a „sávot” elszorítjuk egy szűkre szabott csípőfarmerrel, akkor bizony kiemeljük az „úszógumikat”.

De ha!

De ha éppen ezt a rész „bezárjuk", hogy az ne "buggyanhasson" ki, akkor mindjárt látványos lesz a hatás. 

Oké, a magasított derekú farmereket, nadrágokat a legtöbben nem kedvelik, viszont a cél szentesíti az eszközt, és ha erről az érzésről le tudunk mondani lapos hasú kinézetünk érdekében, akkor NYERT ügyünk van.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a magasított derékszabású nadrágok képesek elfedni a hasat, lapos has kinézetet kölcsönöznek, ha megnézzük a képen, mi minden fér még „bele” így is egy farmernadrágba.

Például egy vastag pulóver, és ennek ellenére karcsú lesz kinézetünk. Előröl, oldalról nézve is jól látszik a különbség.

Nyugodtan

Nyugodtan viselhetjük blúzunkat, felsőnket akár betűrve is a nadrágba!
Sőt, kiemeli majd alakunkat a nélkül, hogy hasunk nagynak tűnne.

Szűk és egyenesszárú fazon esetén is!


Mindegy, hogy szűk, lábra simuló szabású vagy egyenesszárú szabású a nadrág, a derék szabásán és magasított fazonján van a hangsúly!

Csinos, elegáns és kortól függetlenül viselhető szinte bármilyen alkalomra. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat