18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mini és monumentális mozaik kerti dekoráció készítése – Kert trend 2018

Megosztás
Kert

A jó idő beköszöntével egyre többeknek jelent aktív kikapcsolódást a szabadban alkotni. Mi más lehetne kedvesebb elfoglaltság, mint otthonunk környezetét szépíteni, csinosítani. Erre lehet jó megoldás a mini és monumentális méretben is elkészíthető, 2018 kert trendjét képviselő kavics dekoráció.


A kavicsos mozaik dekoráció éppen olyan kreatív, mintha puzzle képet raknánk ki.
Csak itt az elemek kavicsok.
Kreatív minták, akár képek is kirakhatók különböző 3D elrendezésben is. 
A legjobb a kavics dekorációban, hogy egészen mini variációban is elkészíthető.
Tehát, akinek például csak erkélye van, de szeretné feldobni a növényke közötti teret, nyugodtan alkalmazhatja ezt a technikát. 

Kertben természetesen nagyobb méretben gondolkodhatunk, megálmodható belőle akár egy szaletli járófelülete is.
Sziklakert esetén szintén rengeteg lehetőség van mozaik dekoráció tervezésére, csak fantáziánkon múlik, mennyire lesz színes, szépen kidolgozott. Tipegőkőnek is kiváló választás a mozaik dekoráció.

Extra tipp tipegő kőhöz


Még mielőtt letennénk, érdemes megnéznünk hol járjuk ki a gyepet leginkább. Pár hét alatt már jól látható, hova érdemes tipegő követ tennünk.
Ezek a járólapnak is nevezhető alkotások nem csak kijárt gyep esetén hatékonyak, hanem eső után is, amikor a gyep teljesen felázott.

Íme pár kreatív mozaik kerti dekoráció a legújabb trend szerint

Kattints a képre és megnyílik a galériaMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat