18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Bőrkabát és ruha kombináció – Tavaszi ruha trend 2018

Megosztás
Stílus

Igazi kavalkád 2018 tavasza ruha trend terén. A szép ruhák mellé jönnek a bohó stílusú csípő és derék hosszig érő bőr vagy bőr hatású kabátok. Kényelmes, csinos, fiatalos, jól kombinálható minden alkalomra.


Nehéz felöltözni változó időjárás esetén, és a tavasz éppen attól szép, hogy reggel még csípős hideg van, míg délutánra már nyárban találjuk magunkat.

Erre az időszakra nem is lehet jobb választás, mint egy csinos ruha, és hozzá egy minden alkalomra viselhető derékig érő, igazán nőies szabású kabát.
Aki a kettőt ötvözni tudja egyben követi is 2018 leg kreatívabb öltözködési trendjét!

Kicsit elegáns, kicsit hippi stílus. 
Milyen ruhát viseljünk tavasszal?

Megmutatjuk ezt is! 

Jönnek a ruhák anyagából készült, övvel ellátott, átlapolható ruhák, melyek kifejezetten ajánlottak azok számára is, akik hasukat eltakarnák, molett testalkattal rendelkeznek. 


Kattints a képre és megnyílik a galéria


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat