18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a férfi típust vonzod be ÚJRA és ÚJRA – Csillagjegyed szerint!

Megosztás
Női lélek

Miért van mindig az az érzésed, hogy újra és újra ugyan azt a férfi típust vonzod magadhoz? Holott te valami újat keresel! Csillagjegyed ezt a férfi típust vonzza! Ezért ismerkedsz meg újra és újra ugyan azokkal a férfi típusokkal! Te vajon melyik férfi típust vonzod?


Mérleg

Milyen típusú férfiakat vonz a Mérleg csillagjegyű nő?


A Mérleg nők önmagukban kiegyensúlyozottak, és ez úgy tűnik, hogy vonzó a férfiak számára. Sajnos azonban a pszichopata és nárcisztikus jellemvonásokkal bíró férfiaknak is! Nincsen más csillagjegy, amelyik ennyire vonzaná a pszichopatákat.

Skorpió

Milyen típusú férfiakat vonz a Skorpió csillagjegyű nő?


A Skorpió nőknek hihetetlenül erős testi vonz erejük van. Éppen ezért vonzzák be az úgynevezett „rossz fiúkat”. Alapvetően a Skorpió nő már előre tudja, hogy az adott férfi nem megfelelő számára, de minél jobban ellenáll, annál inkább beleesik ebbe a csapdába, és bele is kezd a férfival a párkapcsolatba.

Nyilas

Milyen típusú férfiakat vonz a Nyilas csillagjegyű nő?


A Nyilas nők szeretik szabadságukat, és nem akarják elkötelezni magukat. Természetesen a féltékeny típusú férfiakat ez tüzeli fel leginkább, és lesznek egyre irritálóbbak. A férfiak még megpróbálkoznak megszelídíteni a Nyilas nőt, aminek a végeredménye általában rengeteg konfliktushelyzet.

Bak

Milyen típusú férfiakat vonz a Bak csillagjegyű nő?


A Bak nők általában nagyon szeretetteljesek, ambiciózusok, de sajnos mindig visszatérnek azokhoz a férfiakhoz, akik mellett boldogtalanok voltak.

Vízöntő

Milyen típusú férfiakat vonz a Vízöntő csillagjegyű nő?


A Vízöntő nő jelleme igen türelmes, de sajnos sok férfi éppen ezt használja ki. Víz jegy lévén a férfiak szeretik langyosan tartani azt a vizet, amit később még fel lehet forralni. De ez a langyosan tartás sokszor csak addig tart, amíg a férfi egy jobbat nem talál magának.

Halak

Milyen típusú férfiakat vonz a Halak csillagjegyű nő?


A Halak nők szinte minden embert jó embernek hisznek. Ezért mindig azt gondolják, ha egy férfinak vannak is hibái, majd mellettük képes lesz megváltozni. De ez csak nagyon ritkán sikerül. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek