18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a férfi típust vonzod be ÚJRA és ÚJRA – Csillagjegyed szerint!

Megosztás
Női lélek

Miért van mindig az az érzésed, hogy újra és újra ugyan azt a férfi típust vonzod magadhoz? Holott te valami újat keresel! Csillagjegyed ezt a férfi típust vonzza! Ezért ismerkedsz meg újra és újra ugyan azokkal a férfi típusokkal! Te vajon melyik férfi típust vonzod?


Milyen típusú férfiakat vonzanak az egyes női csillagjegyek?

Íme a válaszok!

Kos

Milyen típusú férfiakat vonz a Kos csillagjegyű nő?


A Kos jegyben született nők sajnos visszatérően azokat a férfiakat vonzzák magukhoz, akik először érdeklődők, de akár néhány nap elteltével visszavonulót fújnak, mondván túl sok „változtatni való” lenne a Kos nőn.

Bika

Milyen típusú férfiakat vonz a Bika csillagjegyű nő?


A Bika nők hajlamosak naiv módon az ismétlődő hazugságokat is elhinni. Ezért gyakran olyan férfiakat vonzanak be, akik hazugságra építik az ismerkedésüket, és végül a Bika nő egy harmadik személytől tudja meg, hogy át lett verve.

Ikrek

Milyen típusú férfiakat vonz az Ikrek csillagjegyű nő?


Az Ikrek jegy szülötte nőknek hihetetlenül pozitív energiájuk van. Ezt használják ki sokan, a férfiak is, akik kifejezetten energiavámpírok tudnak lenni. Negatívan befolyásolják az Ikrek nőt, és lefelé húzzák őket.

Rák

Milyen típusú férfiakat vonz a Rák csillagjegyű nő?


A Rák nők hajlandóak feláldozni magukat másokért. A férfiakért is, akik ezt nagyon hamar felismerik, és ki is használják.

Oroszlán

Milyen típusú férfiakat vonz az Oroszlán csillagjegyű nő?


Az Oroszlán nő nagyon hamar elkápráztatható anyagi dolgokkal. A férfinak jó autója van, szép lakása, előkelő éttermekbe viszi vacsorázni. Úgy érzi az Oroszlán nő, hogy minden rendben van. De sajnálatos módon befolyással bír nála ennek ellenére a férfi kinézete. A külső számít, ezt nem is tudja nagyon leplezni, így sok kapcsolata ezért nem lesz sikeres.

Szűz

Milyen típusú férfiakat vonz a Szűz csillagjegyű nő?


Sajnos a Szűz nők gyakran ex barátjuk hálójában kötnek ki. Aki megpróbálja elhitetni vele, hogy megváltozott. Éppen ezért rengeteg időt szán volt kapcsolatai újrakezdésére. De később rájönnek, hogy a helyzet kicsit sem változott, és csak időpazarlás volt új esélyt adni volt kapcsolatuknak.

Lapozz tovább a többi csillagjegyért!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat