18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Frissen tartó fólia vagy alufólia? – Mikor, melyiket használd!

Megosztás
Konyha

Alufólia vagy frissen tartó fólia? nagy valószínűséggel mind a kettő megtalálható otthonodban. De vajon helyesen használod? Mikor használj alufóliát és mikor frissen tartó fóliát!


Alig találni konyhát, melyben ne lenne megtalálható a folpack és alufólia is.
Előkapjuk, amelyik éppen szimpatikus, és azzal csomagoljuk be az élelmiszereket.
Azonban mind a két terméknek teljesen különböző a funkciója.
És ezt csak kevesen tudják, így helytelenül használják.

Mikor használjunk folpack-ot és mikor alufóliát?

Folpack előnyei

Maga a folpack anyaga tökéletesen képes zárni, hiszen formálható, könnyen kifeszíthető, és még az élelmiszerek tömörítésére is alkalmas rugalmasságánál fogva.
Például egy szelet uborka, edények fedele helyett tökéletes választás lehet. A jó záróképesség mellett képes az aromákat, illatokat is lezárni.

Folpack hátrányai

A kereskedelmi fogalmomban kapható frissen tartó fóliák 120 fokon megolvadnak. Ezért sütőbe nem tehető.
Ezen kívül a folpack nem alkalmas friss gomba, zöldségek, pékáru tárolására, mert légmentesen zár, az élelmiszer nedvességtartalma kicsapódik.

Összeragadt, kezelhetetlen folpack helyett

MEGA hatékony tipp, hogy a frissen tartó fóliával könnyen dolgozhassunk, az ne tapadjon össze.
Tároljuk hűtőszekrényben! Ez nem vicc! próbáljuk ki, és többé nem a konyhaszekrényben lesz a helye.


Alufólia

Lapozz tovább!




  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat