Alig találni konyhát, melyben ne lenne megtalálható a folpack és alufólia is.
Előkapjuk, amelyik éppen szimpatikus, és azzal csomagoljuk be az élelmiszereket.
Azonban mind a két terméknek teljesen különböző a funkciója.
És ezt csak kevesen tudják, így helytelenül használják.
Mikor használjunk folpack-ot és mikor alufóliát?
Folpack előnyei
Maga a folpack anyaga tökéletesen képes zárni, hiszen formálható, könnyen kifeszíthető, és még az élelmiszerek tömörítésére is alkalmas rugalmasságánál fogva.
Például egy szelet uborka, edények fedele helyett tökéletes választás lehet. A jó záróképesség mellett képes az aromákat, illatokat is lezárni.
Folpack hátrányai
Összeragadt, kezelhetetlen folpack helyett
Alufólia
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat